Alanya’da yaz dönemi el sanatları kursları başladı

Alanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yaz dönemi el sanatları kursları pandeminin ardından yeniden başladı.

Alanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yaz dönemi el sanatları kursları pandeminin ardından yeniden başladı. 44 kursiyerin katılımıyla ipek kozası kursu iki sınıfla açıldı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde, Halk Eğitim Merkezi'nin destekleriyle korona virüs pandemisinin ardından yaz dönemi El Sanatları Kursları yeniden başladı. Bu çerçevede açılan ipek kozası Kursu, 44 kursiyerin katılımıyla 1-25 Ağustos tarihleri arasında Fahri Gürses Destek Eğitim ve Kurs Merkezi'nde gerçekleşecek.

10 ayrı dalda kurs açılacak

Eylül ayı itibariyle okulların açılmasının ardından kursların artarak devam edeceğini belirten Alanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nimet Hacıkura, "Kısa zaman içerisinde vatandaşlarımızın büyük ilgisini çeken dikiş-nakış ve seramik gibi pek çok kursumuzu da yeniden açacağız. Yaklaşık 10 farklı dalda kurslarımız vatandaşlarımızla buluşacak. Merkez, doğu ve batıdaki kurs merkezlerimizde vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız" diye konuştu.

Manşetler

Mersin’de kahvehaneye silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı
Burdur’da plakasız şüpheli motosikletin şase ve motor numarası kazınmış çıktı
Antalya’da balkonda çıkan yangın korkuttu
Antalya’da 6 bin 540 sentetik hap ele geçirildi
Kazada ölen 7 kişiye duygu dolu veda
Burdur’da traktör devrildi, sürücüsü yaralandı
Öğretmenin hayatını kaybettiği okulda eğitime 2 gün ara
Osmaniye’de yayla evine uyuşturucu baskını: 3 tutuklama
Jandarma çalınan 13 hayvanın izini sürdü: 3 büyükbaş sahibine teslim edildi
Alanya ve Döşemealtı’nda kaçak tütün operasyonu