Alanyaspor Güney Koreli forvet Hwang’ı kadrosuna kattı

Corendon Alanyaspor, Güney Koreli forvet Ui-Jo Hwang ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzaladı.

Corendon Alanyaspor, Güney Koreli forvet Ui-Jo Hwang ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzaladı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor, devre arası transfer çalışmaları çerçevesinde Premier Lig takımı Nottingham Forest'tan 31 yaşındaki forvet oyuncusu Ui-Jo Hwang ile sözleşme imzaladı. Güney Koreli futbolcu için Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Törene Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve futbolcu Ui-Jo Hwang katıldı. İmza töreni öncesinde konuşan Başkan Hasan Çavuşoğlu, "Hwang'ın inşallah kulübümüze faydalı işler yapacağına inanıyoruz. Scout ekibimiz kendisini iki sezon önce takip etmişti. O zaman maliyetliydi. Şimdi kiralık olarak kulübümüze nasip oldu. Hem kulübümüze hem kendisine hayırlı uğurlu olsun" dedi.

"Bir an önce takıma katılmak için sabırsızlanıyorum"

Takımdaki herkesin kendisine olan ilgisinden dolayı teşekkür eden Ui-Jo Hwang ise imza töreninde, "Geldiğim ilk andan itibaren herkes bana çok iyi hissettirdi. Ben antrenmanda, maçta elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Bir an önce takıma katılmak için sabırsızlanıyorum. Geç bile kaldığımı hissediyorum. Takıma katılıp kulüpteki herkes için elimden gelenin en iyisini yapıp takımımın maçlarını kazanmasına yardımcı olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

"Bu ligde mücadele etmek için çok heyecanlıyım"

İmza törenine katılan basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Güney Koreli forvet, Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Kim Min-Jae ile görüşüp görüşmediği ile ilgili olarak, "Daha önceden kendisiyle konuşmuştum. Bana Türkiye'nin liginin çok zor ve rekabetçi bir lig odluğunu söylemişti. Ben de bu ligde mücadele etmek için çok heyecanlıyım. Ben daha çok kendime ve takım arkadaşlarıma odaklanmayı seven biriyim" diye konuştu.

Manşetler

Alanya’da otelin çatı katında yangın: Konaklayan misafirler tedbir amaçlı tahliye edildi
Kırıkhan’da kamyonet şarampole uçtu: 3 yaralı
9 suçtan aranan şüpheli kovalamacayla yakalandı
Cezaevi izninde silahlı paylaşım yapan şahıs yeniden cezaevine gönderildi
Kozan’da kayalıklardan düşen şahsı orman ekipleri kurtardı
Burdur’da orman yangını büyümeden söndürüldü
O anlar kamerada: Kurtulmak için kaçtı yerde sürüklenip araca bindirildi, onu yine bir kadın kurtardı
Isparta’da kontrolden çıkan tır devrildi
Mersin’de TV ünitelerine gizlenmiş 520 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Isparta’da tarihi eser kaçakçılığı operasyonu: 421 sikke ele geçirildi