Alanyaspor, iki yerli oyuncu ile sözleşme imzaladı

Corendon Alanyaspor, Başakşehir'den Bedirhan Özyurt ve Altay'dan Yunus Efe Sarıkaya ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Corendon Alanyaspor, Başakşehir'den Bedirhan Özyurt ve Altay'dan Yunus Efe Sarıkaya ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Corendon Alanyaspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Akdeniz ekibi, Başakşehir'den 22 yaşındaki defans oyuncusu Bedirhan Özyurt ve Altay'dan 19 yaşındaki savunmacı Yunus Efe Sarıkaya ile kadrosunu güçlendirdi. İki öyuncu için Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Geçen kulübümüz genç yeteneklere de önem veriyor dedim. Özellikle takip ettiğimiz ve ekibimizin de takip ettiği oyunculara ağırlık veriyoruz. Gençlerin son yıllarda Alanyaspor'u tercih etmesi de, gelmesi de bizim için çok önemli. Bunlardan bir tanesi Bedirhan, Başakşehir'den geldi. Bir tanesi de Yunus, Altay'dan geldi. İkisi de gelecek vadeden futbolcular. Alanya'da kendilerini geliştirip, daha iyi yerlere gelip, daha faydalı olacaklarına inandığımız futbolcular. İnanıyoruz ki Alanyaspor'a çok iyi işler yapacaklar. Gençler de bunu biliyor. Burada başarılı olacaklarına inandıkları için genç futbolcuların önünün açıldığını da görebiliyorlar. Bizim de tercihlerimiz o yönde. Altyapıdan oyuncu çıkarmak hem de genç yetenekleri alıp kulübümüzde daha iyi yerlere getirip daha iyi kulüplere gönderme projelerimiz var. Hedefimiz, amacımız bu" dedi.

İmza töreninde konuşan Bedirhan Özyurt da "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Süper Lig'in çok büyük kulüplerinden olan Alanyaspor'a hizmet etmek gerçekten benim için büyük bir onur olacak" diye konuştu.

Yunus Efe Sarıkaya ise "Büyük bir camiaya geldim. Burada elimden ne geliyorsa fazlasını vereceğime söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

Manşetler

Alanya’da yerleşim alanına yakın bölgede kurt görüntülendi
Ormanı yakan sanığa en az 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı
Yalvaç’ta 456 kişi ve 206 araç denetlendi, 4 araç trafikten men edildi
Kundakçı komşuya 4 yıl 2 ay hapis
Hafif ticari aracın çarptığı yaya yola savruldu, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı
Taksi ile çarpışan motosikletli gençler metrelerce sürüklendi
Adana’daki suç örgütlerine silah getiren 2 şüpheli tutuklandı: 53 tabanca ele geçirildi
Kamyonetin çarptığı 5 yaşındaki engelli çocuk ağır yaralandı, kazada kusurlu bulundu
Adana’da 15 yıllık sözleşme kavgası: Müteahhit oto lastikçide vuruldu
Adana’da yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu: 4 ton etil alkol ele geçirildi