Alanyaspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını başladı

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı.

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı.

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile mücadele edecek olan Alanyaspor, bugün gerçekleştirdiği antrenman ile maç hazırlıklarını başladı. Teknik Direktör Joao Pereira yönetimindeki antrenman ısınma çalışması ile başladı. Samsunspor maçında ilk 11'de görev yapan oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise pas çalışmasının ardından koşu ve dar alanda oyun çalışması gerçekleştirdi. Corendon Alanyaspor, maç hazırlıklarına yarın sabah yapacağı antreman ile devam edecek.

Manşetler

Burdur’da ormanlık alanda erkek cesedi bulundu
Adana’da raydan çıkan metro vagonu direğe çarptı
Osmaniye’de otomobil ile ticari araç çarpıştı: 6 yaralı
Dengesini kaybederek kayalıklardan düşen kadını ekipler kurtardı
Kumluca’da hortum seraları vurdu, 10 dönüm alan zarar gördü
Antalya-Konya karayolunda kar etkisini sürdürüyor
Antalya’nın yüksek kesimlerinde karla mücadele, sahilinde deniz keyfi
Osmaniye’de akaryakıt tankerinde çıkan yangın söndürüldü
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde taciz içerikli mesajlara meslekten ihraç
Kahramanmaraş’ta trafik kazaları: 2 yaralı