Alev alev yanan eve hortumla müdahale

Adana'da bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, bir vatandaşın alevlere hortumla müdahalesi de kameraya yansıdı.

Adana'da bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, bir vatandaşın alevlere hortumla müdahalesi de kameraya yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Sarıçam ilçesine bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bir evde yangın çıktı. İddiaya göre, evin küçük yaşlardaki çocuğu koltukta oynarken yangın çıktı. Yangın büyüyerek salonu ardından evi kapladı. Alevleri söndürmek isteyen bir şahıs da hortumla müdahalede bulundu ancak yetersiz kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Yangın sonrası ev kullanılamaz hale geldi.

Manşetler

Serik’te gecekondu yangını
Vatandaşlara usulsüz sağlık raporu aldırarak kamuyu 200 milyon TL zarara uğratan örgüte operasyon
Yayaya çarpan kadın "Gözüme sinek kaçtı, görmedim" diyerek gözyaşı döktü
Mersin’de denizin ortasında sopalı kavga kamerada
Emniyet şeridinde katliam gibi kazada "Taksirle ölüme neden olma" suçundan cezalandırılma talebi
Doğum gününde hayatının şokunu yaşadı: Pastayla yanına gelen kocası gözleri önünde kurşun yağmuruna tutuldu
Osmaniye’de çınar ağacı, halk otobüsünün üzerine düştü: Saniyelerle kurtuldu
Aile görüntüsü vererek uyuşturucu nakline operasyon
Mersin merkezli terör operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı
Alara Çayı’nda kaybolan genç 6 gündür aranıyor