Alevlere teslim olan gecekondu kullanılamaz hale geldi

Olay, Kepez ilçesi Hüsnü Karakaş Mahallesi 3579 Sokak üzerinde bulunan bir gecekonduda saat 13.00 sıralarında meydana geldi.

Antalya'da bir gecekonduda çıkan yangında ev kullanılmaz hale geldi.

Olay, Kepez ilçesi Hüsnü Karakaş Mahallesi 3579 Sokak üzerinde bulunan bir gecekonduda saat 13.00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, müstakil evden yükselen dumanları fark eden yan komşu, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi.

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında alevler kısa sürede evi sardı. Yangın sırasında evde kimsenin bulunmadığı öğrenilirken, itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek yangının çevredeki diğer evlere sıçramasını önledi. Yangının ardından gecekondu kullanılamaz hale geldi.

"Çok şükür kimseye bir şey olmadı"

Yangını fark ederek ihbarda bulunan Suriye vatandaşı yan komşu Mehmet A., "Dışarı çıktım baktım ateş yanıyor, evin kapısını açıp su atmaya çalıştım, olmadı. Sonra haber verdim, çok şükür kimseye bir şey olmadı, evde kimse yoktu" dedi.

Manşetler

Kuyumcunun dikkati yaşlı kadını dolandırılmaktan kurtardı: O anlar kamerada
Koku üzerine girilen evde 5 gündür haber alınamayan baba ve 18 yaşındaki kızının cesedi bulundu
Antalya’da yıldırımın isabet ettiği ev küle döndü
Tekne kazasında hayatını kaybeden ATSO Başkanı Ali Bahar’ın davasında bir sanığa beraat, diğerine 1 yıl 8 ay hapis
Para yatırmak için araçtan indi, ATM’de unutulan 4 bin 900 euroyu sahibine teslim etti
16 yaşındaki kız çocuğunun cansız bedeni baraj gölünde bulundu
Mersin’de anne ve kızını öldüren sanık için 2 kez ağırlaştırılmış müebbet talebi
Kahramanmaraş’ta narkotik operasyonu: 3 şüpheli tutuklandı
Mersin’de 19 yıllık ’mumya ceset’ cinayetinde kan donduran itiraf: Buzdolabına sığmayınca bacaklarını kesmişler
Osmaniye’de kazada hayatını kaybeden astsubayın cenazesi törenle memleketine uğurlandı