Ali Şansalan, bu sezon ilk kez yönetecek

Giresunspor ile Kayserispor arasında oynanacak maçın hakemi olarak tayin edilen Ali Şansalan, bu sezon ilk kez iki takımın bir maçında düdük çalacak.

Giresunspor ile Kayserispor arasında oynanacak maçın hakemi olarak tayin edilen Ali Şansalan, bu sezon ilk kez iki takımın bir maçında düdük çalacak.

6 Şubat'ta oynanması gereken ancak deprem felaketinden dolayı 25 Şubat'a ertelenen Giresunspor - Kayserispor maçının hakemi olarak MHK tarafından görevlendirilen Ali Şansalan, bu sezon iki takımın ilk kez bir maçında düdük çalacak. Bu sezon Süper Lig'de 11 maç yöneten Ali Şansalan, ilk kez iki takım arasında oynanacak bir maçı yönetecek.

Ali Şansalan, geride kalan sezonlar Kayserispor'un 11. maçında düdük çaldı. Bu maçlarda Kayserispor 3 galibiyet 2 beraberlik alırken 6 kez yenildi. Ali Şansalan, Kayserispor'un en son geçen sezon İstanbul'da oynadığı ve 4-2 mağlup olduğu Beşiktaş maçını yönetirken; Giresunspor'un da geçen sezon sahasında oynadığı ve 1-0 mağlup olduğu Trabzonspor maçında görev almıştı.

Manşetler

Yem yüklü tır şarampole yuvarlandı: 1 ölü
Tarsus’taki kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü yaşam mücadelesini kaybetti
Eğirdir Gölü kenarında erkek cesedi bulundu
Kazada hayatını kaybeden 2 kişi son yolculuğuna uğurlandı
Ev yangınında mahsur kalan kadın kurtarıldı
Adana’da uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli yakalandı
Adana’da 20 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı
Ters yöne giren otomobil hafriyat kamyonunun altına girdi
Osmaniye’de gece meydana gelen kazada 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Otomobil havada takla attıktan sonra tekerlerinin üzerine düştü