Altınordu, Bodrumspor’la hazırlık maçı yapacak

Spor Toto 1. Lig'de zor günler geçiren Altınordu, deprem felaketinden dolayı verilen arada Bodrumspor ile hazırlık maçı oynayacak.

Spor Toto 1. Lig'de zor günler geçiren Altınordu, deprem felaketinden dolayı verilen arada Bodrumspor ile hazırlık maçı oynayacak.

Spor Toto 1. Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Altınordu, meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen depremler nedeniyle verilen arada Bodrumspor ile hazırlık maçına çıkacak. Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi Serpil Hamdi Tüzün Sahası'nda 19 Şubat Pazar günü oynanacak müsabaka saat 14.00'te başlayacak. Gökhan Ünal'la birlikte yükselişe geçen kırmızı-lacivertliler, deprem felaketinden dolayı oluşan boşluğu değerlendirip ligin kalan bölümüne hazır olarak başlamak istiyor.

Manşetler

Mersin’de makas atan sürücü gözaltına alındı
Eşini öldüren 77 yaşındaki adam tutuklandı
Dereye düşen araçtaki kadının cenazesi teslim alınırken "Gitme" feryadı yürekleri dağladı
Fırtınanın çatısını uçurduğu evde mahsur kalan 3 kişiyi itfaiye kurtardı
Uçurumdan yuvarlanan sürücüyü AFAD ve itfaiye ekipleri kurtardı
Isparta’daki başsız ceset soruşturmasında 4 gözaltı
Mersin’de son bir ayda bin 50 şüpheli gözaltına alındı
Yolcu otobüsü seyir halindeyken yangın çıktı
Gece evden otomobille ayrılan kadın, dereye düşen otomobilde hayatını kaybetti
Turizmci Zafer Süral: "İsteklerin ardı arkası kesilmiyor, benim de dayanacak gücüm kalmamıştı şikayetçi oldum"