ANFAŞ, Antalya protokolüyle fuarlar hakkında fikir alışverişinde bulundu

ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı ve yönetimi, kent protokolünü ziyaret ederek yeni yapılacak fuarlara ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı ve yönetimi, kent protokolünü ziyaret ederek yeni yapılacak fuarlara ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

ANFAŞ Başkanı Ali Bıdı, başkan vekili Fatih Kabadayı ve yönetim kurulu üyeleri Adlıhan Dere, Ziya Özden Tezgel, Cem Oğuz, Özgür Erdoğan ve Süleyman Çevik, kent protokolünü ziyaret etti.

Antalya Valisi Hulusi Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu ve Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan'ı makamlarında ziyaret eden ANFAŞ yönetimi, yeni yapılacak fuarlarla ilgili detaylı bilgi vererek, bu fuarların kentimize sağlayacağı ekonomik, kültürel ve sosyal katkılar üzerine kapsamlı bir fikir alışverişinde bulundu.

ANFAŞ yönetimi ziyaret ve görüşmelerini önümüzdeki haftalarda da sürdürecek.

Manşetler

Bilezikler için anneyi ve oğlunu öldüren katil morga gidip, olayı gerçekleştirenleri gördüğünü söylemiş
Tırların çarpıştığı feci kaza kamerada
Geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor
İskenderun’da binanın bodrum katında yangın çıktı
Kahramanmaraş’ta silah seslerini duyunca okula koşan baba yaşadıklarını anlattı
Antalya’da bir kişi ağaçlık alanda ölü bulundu
Mahalle muhtarı okul saldırısını anlattı: "Öğretmen çocukların üzerine kapanmıştı"
Polisin ’dur’ ihtarına uymadı, 15 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalandı
Burdur’da boş ahşap evde yangın
Okul saldırganının poligonda atış yaptığı görüntüler ortaya çıktı