Anlamlı serginin açılışını başkan Kotan yaptı

Konyaaltı Belediyesi, Cumhuriyet Kadınları Derneği Konyaaltı Şubesi'nin düzenlediği "Kağıtların Dansı" adlı sergisine ev sahipliği yapıyor.

Konyaaltı Belediyesi, Cumhuriyet Kadınları Derneği Konyaaltı Şubesi'nin düzenlediği "Kağıtların Dansı" adlı sergisine ev sahipliği yapıyor. Sergi açılışına katılan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, "Tamamen atık kağıtlardan üretilmiş bu anlamlı eserler ormanlarımızı korumanın önemini hatırlatıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi

Antalya'nın Konyaaltı Belediyesi Cumhuriyet Kadınları Derneği Konyaaltı Şubesi Eski Başkanı Hikmet Özkaya'nın hazırladığı "Kağıtların Dansı" adlı sergiyi sanatseverlerle buluşturuyor. Kağıt atıklarından yapılan eserlerin yer aldığı serginin açılışı, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan tarafından gerçekleştirildi. Açılışta sergi sahibi Hikmet Özkaya ile birlikte eserleri inceleyen Başkan Kotan, sanatın çevre bilincini güçlendiren önemli bir araç olduğunu belirterek Özkaya'ya emeklerinden dolayı teşekkür etti. Özkaya ise destekleri için Başkan Kotan'a teşekkür ederek, açılışın sonunda kendi yazdığı kitabı hediye etti. Serginin 22 Ağustos'a kadar açık olacağı bildirildi.

Doğayı korumak gibi bir sorumluluğumuz var

Serginin açılışında konuşan Başkan Kotan, "Tamamen atık kağıtlardan üretilmiş bu anlamlı eserler, bize doğa ve ormanlarımızın ne kadar değerli olduğunu hatırlatıyor. Orman yangınları, sadece ağaçlarımızı değil, içinde barındırdığı canlıları, toprağı ve geleceğimizi yok ediyor. Ülkemizin orman yangınlarıyla boğuştuğu şu günlerde, bu serginin kıymetini daha iyi anlıyoruz. Bizler, hem bireyler hem de kurumlar olarak doğayı koruma sorumluluğunu taşımak zorundayız. Bu sergi, geri dönüşümün ne kadar etkileyici ve güçlü bir mesaj aracı olabileceğini de gösteriyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sergimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Manşetler

Aracın hurdaya döndüğü kazayı burnu bile kanamadan atlattı
Alanya’da iş adamı Aydın Çavuşoğlu’nun yaralandığı olayla ilgili savcılıktan açıklama
Öldürülüp yakılan Kübra Yapıcı’nın cesedinin bir bölümü Korkuteli Barajı’nda aranıyor
Hatay’da göçük altında kalan işçi kurtarıldı
Kübra Yapıcı cinayetinde suç aleti tabancayı da gömüp yerini işaretlemişler
Kahramanmaraş’ta yol çöktü: 1 yaralı
Mersin’de iki kardeşin öldüğü olayda tedavisi tamamlanan anne ile baba taburcu oldu
GENEL SEKRETER CANSEL ÇEVİKOL TUTUKLANDI
Antalya’da hostelde kalan adam ölü bulundu
Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tuncer tutuklandı