Anne köpek, yavrularını kurtaran ekiplerin başından bir an olsun ayrılmadı

Hatay'da yavruları enkaz arasında sıkışan anne köpek, itfaiye ekipleri yavrularını kurtarırken ekiplerin başından bir an olsun ayrılmadı.

Hatay'da yavruları enkaz arasında sıkışan anne köpek, itfaiye ekipleri yavrularını kurtarırken ekiplerin başından bir an olsun ayrılmadı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Odabaşı Mahallesi eski SSK Hastanesine yakın bir bölgede 5 yavru köpeğin depremde yıkılmış bir evin yıkıntıları arasında sıkıştığı ihbarı üzerine harekete geçti. Olay yerine gelen ekipler, yıkıntılar arasında sıkışan yavruları kurtarmak için çalışma başlattı. Yavrulardan biri vatandaşlar tarafından kurtarılırken, kalan 4 yavru köpek de HBB itfaiye ekiplerinin hassas çalışmaları sonucunda kurtarıldı. Sağlık durumları iyi olan yavrular, anne köpekle beraber doğal yaşam alanına bırakıldı. Anne köpek, ekipler yavrularını kurtarırken ekiplerin başında bekledi. Anne köpeğin şefkatiyse an be an kameralara yansıdı.

Manşetler

Dünyaca ünlü sahilde can pazarı: 2 kardeş kurtuldu, kuzen hayatını kaybetti
Konya-Antalya karayolunda feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı
Adana’da otomobil sulamana kanalına düştü
Pencereden bakan ev kedisi itfaiyeyi alarma geçirdi
Motosikletin kontrolünü kaybeden sürücü ağır yaralandı
Foseptik çukuruna düşen 10 yaşındaki çocuk operasyonla kurtarıldı
Antalya’da eğlence mekanını kurşunlayan şüpheli tutuklandı
Burdur’da 5.7 büyüklüğündeki deprem tatbikatında gerçeği aratmayan görüntüler
Sahil kenarındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor
Antalya’da yatırım vaadiyle dolandırıcılığa 16 gözaltı