Anne ve kızına otomobilin çarptığı kaza kamerada

Mersin'de yaya yolundan karşıya geçmek isteyen anne ve kızına otomobil çarptı.

Mersin'de yaya yolundan karşıya geçmek isteyen anne ve kızına otomobil çarptı. Kaza anı saniye saniye güvenli kamerasına yansıdı.

Kaza, merkez Toroslar ilçesi Mithat Toroğlu Mahallesi Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 33 AYJ 823 plakalı araç, yaya yolundan karşıya geçmek isteyen anne ve kızına çarptı. Çarpmanın etkisiyle ismi öğrenilemeyen anne ve kızı savrulurken, kazayı görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye sevk etti. Polis ekipleri, ismi açıklanmayan sürücüyü gözaltına aldı.

Kaza anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, anne ve kızının yola adımlarını atmasıyla gelen otomobilin çarpma anı yer aldı. Kazayla ilgili incelemeler sürüyor.

Manşetler

Hamile eşini silahla yaralayan şahıs tutuklandı
Antalya’da 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı
Motosiklet kavşağa kontrolsüz girerek otomobile çarptı: 1’i ağır 2 yaralı
Alanya’da çarpışan araba alev topuna döndü
Hamile eşini silahla yaralayan şahıs adliyeye sevk edildi
Mersin’de aranan 502 şahıs yakalandı, 115’i cezaevine gönderildi
Konaklama tesisleri ve araç kiralama firmalarına yönelik eş zamanlı denetim
Alanya’da piknik işletmesinde yangın korkuttu
Sahibiyle samimiyet kurduğu iş yerinden önce çöpleri, sonra 250 karton sigarayı çıkarttı
Antalya’da 2 milyon liralık boya malzemesi vurgunu