Anne ve oğlunun yaralandığı kaza kamerada

Hatay'ın İskenderun ilçesinde kamyonet ile çarpışan motosikletteki anne ve oğlunun yere savrulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde kamyonet ile çarpışan motosikletteki anne ve oğlunun yere savrulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada yaralanan anne ve evladının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza, İskenderun ilçesi Mustafa Kemal Mahallesi'nde bulunan Mimar Sinan bulvarında meydana geldi. Bulvar üzerinde ilerleyen kamyonet, dönüş yapmak isteyen motosikletle çarpıştı. Kazada; motosiklette bulunan anne ve oğlu yere savruldu. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Anne ve evladının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kaza anbean kameraya yansıdı.

Manşetler

Belen’de konteynerler alevlere teslim oldu
Antakya’da çöplük alan alevlere teslim oldu
Dörtyol’da ev yangınında 3 kişi tahliye edildi
Hassa’da yamaçtan düşen vatandaş kurtarıldı
Kaş’taki orman yangını büyük ölçüde kontrol altında
Mersin’de 7 araçlı zincirleme kaza: 3 yaralı
Adana’da ambulans ve otobüs sürücüleri arasında "yol verme" kavgası
Antalya’da otluk yangını 30 dönümlük alanda etkili oldu
Yangın bölgesinde canlıların tahliyesi için seferber oldular
Alanya’da 400 bin liralık döviz bürosu soygununda 3 şüpheli tutuklandı