Antakya Belediyesi Karate Takımı, Güney İlleri İkincisi oldu

Antakya Belediyesi Genlik Spor Kulübü Karate Takımı, Adana'da düzenlenen Merhum Mehmet Özlü İller Arası Karate Turnuvası'nda güney illeri ikincisi oldu.

Antakya Belediyesi Genlik Spor Kulübü Karate Takımı, Adana'da düzenlenen Merhum Mehmet Özlü İller Arası Karate Turnuvası'nda güney illeri ikincisi oldu.

Antakya Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Antakya Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği önem doğrultusunda pek çok dalda gençlere spor eğitimi veriyor ve kurduğu Gençlik Spor Kulübü bünyesinde profesyonel sporcu yetiştiriyor. Başarılı olan takımımız da 3 Temmuz Pazar günü Adana'da düzenlenen ve 8 il, 32 kulüp, 435 sporcunun katıldığı Merhum Mehmet Özlü İller Arası Karate Turvuvası'nda güney illeri ikincisi olarak Antakya'mızı gururlandırdı. Değerli hocamız Mehmet Karagöz ve sporcularımıza teşekkür ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Manşetler

Dayısının taşla yaralayıp toprağa gömdüğü çocuk, polisin 200 kamera kaydını izlemesiyle bulundu
Sürücüsünün içinde olduğu otomobilin üzerine ağaç devrildi
Çocukların motosiklet yolculuğu acı sonla bitti: 1 ölü, 1 yaralı
Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi: 3 yaralı
Osmaniye’de mısır yüklü kamyon devrildi: 1 yaralı
"Oğlumun başını kesmişler" diyen baba gözyaşları içinde adalet istedi
Arızalanan park halindeki otomobile hafif ticari araç çarptı: 2 yaralı
Dayısı tarafından dövülerek ölüme terk edilen çocuk kayaların altında yaralı halde bulundu
Alanya’da sağanak yağış trafiği felç etti
Adana’da jandarma 23 bin 876 uyuşturucu hap ele geçirdi