Antalya basını Nuri Erkal’ı son yolculuğuna uğurladı

Antalya basınının duayen isimlerinden gazeteci-yazar Nuri Erkal 82 yaşında hayatını kaybetti.

Antalya basınının duayen isimlerinden gazeteci-yazar Nuri Erkal 82 yaşında hayatını kaybetti. Erkal, ikindi namazının ardından Muratpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazıyla Kurşunlu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Antalya basını bir çınarını daha kaybetti. Emekli TRT prodüktörü, köşe yazarı ve edebi eserleriyle tanınan gazeteci-yazar Nuri Erkal, 82 yaşında vefat etti. Antalya basın camiasında 2025 yılı içerisinde peş peşe yaşanan vefatlara bir yenisi daha eklendi. Nuri Erkal'ın ölümü, Kubilay Eldemirci, Cengiz Savaşeri, Zeki Özer ve Celal Vecel'in ardından Antalya basınına bir kez daha büyük üzüntü yaşattı.

TRT'de uzun yıllar prodüktörlük yapan, çeşitli gazetelerde köşe yazıları kaleme alan ve edebiyat alanındaki eserleriyle hafızalarda yer edinen Erkal'ın cenazesi, Muratpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Kurşunlu Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenaze törenine ailesi, dostları ve gazeteci meslektaşları katıldı.

Manşetler

Hatay’da fırtınanın etkisiyle 5 tekne ve 1 yat alabora oldu
Mersin’de yasa dışı bahis çetesi çökertildi: 13 tutuklama
Gözaltına alınmak istenilen firari kelepçeli halde kaçtı, polis yakaladı
Mersin-Antalya arasında selle gelen mucurlar yolu kapattı
Hatay’da otluk alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü
Belediye önünde kendini ateşe veren şahıs hayatını kaybetti
Hatay’da fırtına nedeniyle tırlar devrildi
Mersin’de makas atan sürücü gözaltına alındı
Eşini öldüren 77 yaşındaki adam tutuklandı
Dereye düşen araçtaki kadının cenazesi teslim alınırken "Gitme" feryadı yürekleri dağladı