Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Muharrem ayı boyunca aşure ikramı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, birlik, beraberlik ve paylaşmanın en güzel simgelerinden biri olan Muharrem ayı boyunca 19 ilçede aşure ikramında bulunacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, birlik, beraberlik ve paylaşmanın en güzel simgelerinden biri olan Muharrem ayı boyunca 19 ilçede aşure ikramında bulunacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, geleneksel hale getirdiği aşure ikramını bu yıl da vatandaşlarla buluşturmaya hazırlanıyor. Muharrem ayı boyunca Antalya'nın farklı noktalarında vatandaşlara aşure ikram edilecek.

Aşure geleneği 19 ilçede yaşatılacak

Büyükşehir Belediyesi tarafından Merkez Aşevi ile Manavgat ve Alanya aşevlerinde özenle hazırlanan aşureler, Antalya'nın 19 ilçesinde vatandaşlarla buluşturulacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sürdürülecek aşure ikramlarıyla birlik, beraberlik ve paylaşma kültürünün yaşatılması hedefleniyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin Muharrem ayı boyunca Antalya'nın 19 ilçesinde gerçekleştireceği aşure ikramı programı ise şöyle:

Kumluca - 26 Haziran Cuma - Saat 11.00- Meydan / Finike - 27 Haziran Cumartesi - Saat 11.00 - Pazar Yeri / Muratpaşa - 29 Haziran Pazartesi - Saat 11.00 - Kışlahan Çarşı Karşısı Havuz Kenarı / Aksu-30 Haziran Salı-Saat 10.30-Pazar Yeri / Serik-30 Haziran Salı-Saat 13.00-Pazar Yeri / Manavgat-30 Haziran Salı-Saat 14.00-Meydan / Konyaaltı-1 Temmuz Çarşamba-Saat 11.00-Öğretmenevleri Pazar Yeri / Kepez -2 Temmuz Perşembe-Saat 11.00-Özdilekpark AVM Önü / Demre- 3 Temmuz Cuma-Saat 11.00-Pazar yeri / Kaş-3 Temmuz Cuma-Saat 11.00-Pazar Yeri / Alanya-3 Temmuz Cuma-Saat 11.00-Cuma Pazarı / Gündoğmuş-3 Temmuz Cuma-Saat 11.00-Pazar Yeri / Akseki-4 Temmuz Cumartesi-Saat 11.00-Pazar Yeri / Konyaaltı-5 Temmuz Pazar-Saat 11.00-Pınarbaşı Kapalı Pazar Yeri / Kemer- 6 Temmuz Pazartesi-Saat 11.00-Pazar Yeri / Muratpaşa-7 Temmuz Salı-Saat 11.00-Işıklar Eski Kapalı Spor Salonu Önü / Korkuteli-8 Temmuz Çarşamba-Saat 11.00-Pazar Yeri / Döşemealtı-10 Temmuz Cuma-Saat 11.00-Kapalı Pazar Yeri / Gazipaşa-10 Temmuz Cuma-Saat 11.00-Pazar Yeri / İbradı-10 Temmuz Cuma-Saat 11.00-Pazar Yeri / Elmalı-13 Temmuz Pazartesi-Saat 11.00-Pazar Yeri.

Manşetler

Adana’da iki evi kurşunlayan şüpheliler yakalandı
Makarna fabrikasında kazana düşen işçi hayatını kaybetti
Osmaniye’de cep telefonu bataryası ustanın elinde alev aldı
Burdur’da motosiklet kazası: 21 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 7 kilo 108 gram esrar ele geçirildi
Osmaniye’de hafif ticari araç tıra arkadan çarptı: 2 yaralı
Osmaniye’de park halindeki kamyon alev alev yandı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil yandı
Alanya’da seyir halindeki hafif ticari araç alev aldı
Alev alev yanan 3 katlı kafe restorant kullanılamaz hale geldi