Antalya Rotaract Kulübünden Devir Teslim

Antalya Rotaract Kulübü üyeleri yeni dönem başkanlık devir teslimi için 27.06.2019 tarihinde Akra Hotel’ de Antalya Rotary Kulübü ve diğer Rotaract kulüp başkanları ile bir araya geldi.

2018-2019 dönem başkanı Baha Gürbüz ÖNLER’ in görevini, 2019-2020 dönem başkanı Manolya Cansu BALAMUT’ a devrettiği törene bir çok Rotary ve Rotaract üyesi katıldı.

B. Gürbüz Önler açılış konuşmasında geçtiğimiz dönem boyunca gerçekleştirilen projeleri anlatırken dönem boyunca destek veren üyelerine, yönetim kuruluna ve diğer kulüp başkanlarına teşekkür etti.

Başkanlığı devralan Manolya Cansu BALAMUT geçmiş dönem başkan ve yönetim kuruluna emeklerinden ötürü teşekkür ederek başladığı konuşmasını Rotaract’ ın rotaractörler için ne ifade ettiğini anlatarak sürdürdü.
 

‘İhtiyacı olan herkese el uzatabilmek, yalnız hisseden bir çocuğun cilt cilt kitabı , Yalnız hisseden bir yaşlının arkadaşı olabilmektir Rotaract, Sorunları görmezden gelip çözümlere tutunmaktır.
Tüm bunları maddi olanaklar olmaksızın destek bularak destek alarak destek olarak sağlayabilmektir.

Bambaşka renklere sahipken aynı hedeflere koşabilmek, aynı hedeflere koşarken bambaşka pencerelerden bakabilmektir. 
Aynı amaç altında birleşebilmek, aynı amaç uğruna bağlanabilmektir. ‘ sözlerini dile getirdiği konuşmasına gelecek dönem yönetim kurulu ve tüm üyeler dünyayı birleştirecekleri bu dönemi olabildiğince faydalı birlik ve beraberlik içerisinde sürdüreceklerini belirttiler.

Aynı zamanda geçmiş dönem yorgunluklarını tüm davetliler eğlenceli müzik ve tematik fotoğraf çekimi ile attılar. Haber Merkezi

Manşetler

Samandağ’da hapis cezasıyla aranan 2 kişi yakalandı
İskenderun’da kasten yaralama şüphelisi tutuklandı
Kozan’daki cinayetle ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Tartıştığı kişiyi ayağından vurdu
Alanya’da SUV araç ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Mersin’de 1,5 milyar lira değerinde 116 bin kaçak kol saati ele geçirildi
Şüphe üzerine koyduğu kameradan bebeğine şiddet çıktı
Kuş yuvasını parçalayan 4 çocuğa ev hapsi cezası
Köy kuşatıldı, katiller ile onlara yardım edenler yakalandı: 4 şüpheli adliyeye sevk edildi
Mersin’de 3 kişinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı