Antalya Valisi Şahin, koruyucu ailelerle iftarda bir araya geldi

Antalya Valisi Hulusi Şahin, koruyucu aileler ve çocuklarla iftar programında bir araya geldi.

Antalya Valisi Hulusi Şahin, koruyucu aileler ve çocuklarla iftar programında bir araya geldi.

Manavgat Kaymakamlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen programa Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, Manavgat Kaymakamı Adil Karataş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, koruyucu aileler ve çocuklar katıldı.

Programda konuşan Vali Şahin, koruyucu ailelerin çocuklara gösterdiği şefkat ve emeğin önemine dikkat çekti. Vali Şahin, "Ramazan ayı, evlatlarımıza daha büyük bir ihtimamla yaklaşmamız gereken ve Rabbimizin bizi özellikle bu konuda uyardığı mübarek bir ay. Ramazan ayını yalnızca oruç tutarak değil, iyilikler yaparak ve daha iyi bir insan olmanın yollarını arayarak değerlendirmeliyiz. Bu hususta evlatlarımıza kendi çocukları gibi şefkatle bakan tüm koruyucu ailelerimize teşekkür ederim. Manavgat'ımızı, Antalya'mızı ve ülkemizi daha iyi yerlere taşımak ve evlatlarımıza daha güçlü bir Türkiye bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemiz ve milletimiz payidar olsun, Allah devletimize zeval vermesin" ifadelerini kullandı.

Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin ardından, koruyucu ailelerle sohbet ederek çocuklarla yakından ilgilendi ve günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Manşetler

Otizmli öğrenciyi darbettiği iddia edilen öğretmene 15 bin liralık taksitli ceza ailenin tepkisine neden oldu
Standart dışı kullanılan araç trafikten men edildi
10 kişinin hayatını kaybettiği kazaya karışan firmanın bir başka otobüsü aynı güzergahta hız yaparken görüntülendi
Eski eşini sokak ortasında darbeden şahıs gözaltına alındı
Konteynerde çıkan yangın söndürüldü
Kahramanmaraş depreminin yeni görüntüleri ortaya çıktı
Sobadan zehirlenen baba ve kızı öldü, 2 kişi hastanede tedaviye alındı
Üzerine kaya düşen işçi öldü
Isparta’da av koruma denetimlerinde 3 avcıya idari işlem
Mersin’de sigara kaçakçılarına operasyon: 4 tutuklama