Antalya’da 1 haftada kaçakçılık operasyonlarında 12 şüpheliye adli işlem

Antalya'da son 1 haftada yapılan operasyonlarda 28 bin makaron, 6 bine yakın kaçak sigara ve çok sayıda emtia ele geçirildi.

Antalya'da son 1 haftada yapılan operasyonlarda 28 bin makaron, 6 bine yakın kaçak sigara ve çok sayıda emtia ele geçirildi. Ayrıca 3 aranan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince son 1 haftada yürütülen çalışmalar kapsamında "5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na Muhalefet" suçundan 6 ayrı olayda 12 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı, Alanya ve Manavgat ilçelerinde iş yeri, depo ve ikametlerde yapılan aramalarda 28 bin 300 adet kaçak makaron, 5 bin 926 paket kaçak sigara, 608 adet kaçak emtia, 74 adet elektronik sigara ve 1 kilogram kaçak tütün ele geçirildi. Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda ise 3 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Manşetler

Burdur’da ekim ayında meydana gelen kazalarda 5 kişi hayatını kaybetti, 304 kişi yaralandı
COP31 için tüm hazırlıklar tamam, ilk misafirler gelmeye başladı
Dereye düşerek vefat eden çocuk son yolculuğuna uğurlandı
Antalya’da mobilya fabrikası alev alev yandı, sahibi genç kadın gözyaşlarına boğuldu
Antalya’da 6 araçlı zincirleme kaza kamerada: Arka camdaki yazı dikkat çekti
Doğa yürüyüşünde rotadan çıkarak kayboldu, kendisini bulan ekiplerden helallik istedi
Yayalara yol vermek için duran otomobile yolcu minibüsü çarptı
Samandağ’da okul hırsızlığı şüphelileri yakalandı, çalınan malzemeler bulundu
İskenderun’da 4 yıl 6 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü tutuklandı
Aşk vaadiyle tuzağa düşürdükleri 5 kişiyi soyup gasp ettiler: 6 tutuklama