Antalya’da 1 haftada kaçakçılık operasyonlarında 12 şüpheliye adli işlem

Antalya'da son 1 haftada yapılan operasyonlarda 28 bin makaron, 6 bine yakın kaçak sigara ve çok sayıda emtia ele geçirildi.

Antalya'da son 1 haftada yapılan operasyonlarda 28 bin makaron, 6 bine yakın kaçak sigara ve çok sayıda emtia ele geçirildi. Ayrıca 3 aranan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince son 1 haftada yürütülen çalışmalar kapsamında "5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na Muhalefet" suçundan 6 ayrı olayda 12 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı, Alanya ve Manavgat ilçelerinde iş yeri, depo ve ikametlerde yapılan aramalarda 28 bin 300 adet kaçak makaron, 5 bin 926 paket kaçak sigara, 608 adet kaçak emtia, 74 adet elektronik sigara ve 1 kilogram kaçak tütün ele geçirildi. Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda ise 3 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Manşetler

Hasta taşıyan ambulansla otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Hatay’da hapis cezasıyla aranan 4 kişi yakalandı
İskenderun’da fuhuş operasyonu: 3 kişi hakkında işlem yapıldı
Kahramanmaraş’ta son bir haftada 31 tutuklama
Hamile eşini silahla yaralayan şahıs tutuklandı
Antalya’da 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı
Motosiklet kavşağa kontrolsüz girerek otomobile çarptı: 1’i ağır 2 yaralı
Alanya’da çarpışan araba alev topuna döndü
Hamile eşini silahla yaralayan şahıs adliyeye sevk edildi
Mersin’de aranan 502 şahıs yakalandı, 115’i cezaevine gönderildi