Antalya’da 106 ekip ve 217 personelle şok uygulama

Antalya genelinde 19 farklı noktada, metruk binalar ve şüpheli şahıslar üzerinde eş zamanlı şok uygulama gerçekleştirildi.

Antalya genelinde 19 farklı noktada, metruk binalar ve şüpheli şahıslar üzerinde eş zamanlı şok uygulama gerçekleştirildi.

Genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması, terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin engellenmesi, şahsa ve mala karşı işlenen suçların faillerinin yakalanması, taşınması ve bulundurulması yasak olan her türlü maddenin ele geçirilmesi, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahıs ve araçların yakalanması amaçlanan uygulamaya toplam 106 ekip ve 217 personel katıldı.

Uygulamada bin 494 şahıs sorgulaması yapılırken, 113 araç kontrol edildi; 3 yoklama kaçağına gerekli tebliğ yapılırken, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca aranan 9 firari yakalandı.

Manşetler

Otoyolda tır bariyerlere çarpıp şarampole yuvarlandı: 2 yaralı
Isparta’da 18 suçtan 27 yıl 9 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Isparta’da uyuşturucu operasyonlarında 42 şüpheliye adli işlem
Serik’te sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu
Antalya’da ruhsatsız 4 av tüfeği ele geçirildi
Erzin’de bahçe duvarına çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı
Hatay’da tırın yatak kısmından 5 kilo uyuşturucu çıktı
Isparta’da askeri nakil minibüsü devrildi: 11 yaralı
Antalya’da 281 adet tarihi eser ele geçirildi
Öldürülen 2 çocuk annesi son yolculuğuna uğurlandı