Antalya’da 111 düzensiz göçmen yakalandı

Antalya'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 111 düzensiz göçmen ve 8 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı.

Antalya'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 111 düzensiz göçmen ve 8 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı.

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Antalya'da Y.E.'nin elebaşılığını yaptığı göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen operasyonda 111 düzensiz göçmen ve 8 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı. Kaş Cumhuriyet Başsavcılığı ile Jandarma Genel Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Antalya İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalada, organize suç örgütü üyesi şüphelilerin kaçak göçmenleri Konya ve Eskişehir illerinden küçük gruplar halinde hususi otomobiller ile Kaş ilçesindeki koylara getirerek yurtdışına çıkarmaya çalıştıkları tespit edildi. Düzenlenen operasyonlarda 2 araç, 1 bot ile bot motoru ele geçirildi. Yakalanan düzensiz göçmenler İl Göç İdaresi Müdürlüklerine teslim edilerek, sınır dışı edilmeleri için işlem başlatıldı.

Manşetler

Yolcu minibüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: O anlar kamerada
Antalya’da alev alev yanan tek katlı ev küle döndü
Kozan’da kamyonun çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti
Küçükbaş hayvan hırsızlığı yapan 3 şüpheli tutuklandı
Parkta oğlunu 37 bıçak darbesiyle öldüren babaya ağırlaştırılmış müebbet talebi
Faal olmayan Su Temin Projesi Tesisine girip 6 milyon liralık malzeme çaldılar
Anamur’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Antalya’da "istihbaratçı" yalanıyla 3,5 milyonluk vurgun yaptılar
Adana’da trafik kazası: 1’i ağır 7 tarım işçisi yaralandı
Kumluca’da hortum seraları parçaladı