Antalya’da 4 katlı apartmanın çatısında çıkan yangın panik oluşturdu

Antalya'nın Alanya ilçesinde 4 katlı apartmanın çatısında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.

Antalya'nın Alanya ilçesinde 4 katlı apartmanın çatısında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.

Yangın, saat 05.30 sıralarında Güller Pınarı Mahallesi, Eşref Kahvecioğlu Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı Kahvecioğlu Apartmanı'nın çatı katında çıktı. Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Alanya itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Emniyet güçleri binada oturanları tahliye ederken, kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Emniyet güçleri ise ana cadde üzerinde araçların geçişi için trafiği kontrollü olarak açtı. Meraklı vatandaşlar o anları ilgiyle izledi.

Yangın sonucu tekstil deposunda maddi hasar meydana geldi. Yangının elektrik kontağından meydana geldiği şüphesi üzerinde duruluyor.

Manşetler

Sulama kanalında kaybolan 9 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu
Alanya’da seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu
Adana’da asma yaya köprüsünde yangın: 20 metrelik bölüm yandı
Sulama kanalında can pazarı: 6 yaşındaki çocuk hastanede, kardeşi aranıyor
Osmaniye’de taş kırma makinesi yüklü tır köprüye sıkıştı
Kalorifer kazanı patladı ihbarı ekipleri alarma geçirdi
Feribot faciasında hayatını kaybeden uzman çavuşun naaşı Mersin’e getirildi
Manavgat’ta 36 bin makaron, 35 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi
Aksu’da 1 kilo 50 gram eroin ele geçirildi: 1 tutuklama
Jandarma’dan Kepez’de uyuşturucu operasyonu