Antalya’da 4 metrelik su çukuruna düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

Antalya'nın Serik ilçesinden 4 metre derinliğindeki su çukuruna düşen 71 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Antalya'nın Serik ilçesinden 4 metre derinliğindeki su çukuruna düşen 71 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Şatırlı Mahallesi'nde Emine Aşçı (71) henüz belirlenemeyen bir nedenle yaklaşık 4 metre derinliğinde ve 40 metre uzunluğundaki su çukuruna düştü. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar, olayı hemen jandarma, itfaiye ve AFAD ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, yaşlı kadını düştüğü çukurdan çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede, Emine Aşçı'nın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olayla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlatırken, Aşçı'nın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu'nagönderildi.

Manşetler

Takla atan otomobilde sıkışan 3 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı
Marketten alışveriş yaptı, parasını ödemeden gittiğini fark eden güvenlik görevlisini bıçakladı
120 pakette 89 gram kokain yakalattı: "Borcumu ödemek için satıyordum"
Akvaryumda beslediği pirana elini parçaladı, soluğu hastanede aldı
Kahramanmaraş’ta tır ile tren çarpıştı
Otomobil römorka arkadan çarptı: 3 yaralı
Kumluca’da uyuşturucu operasyonu: 2 kilo 450 gram esrar ele geçirildi
Osmaniye’de sağanak yağış heyelana neden oldu: Mahsur kalan çocuklar sırtlarda taşındı
Otomobil ile tır çarpıştı: 2 ölü
Osmaniye’de heyelan nedeniyle kapanan yol yeniden ulaşıma açıldı