Antalya’da 5 yıl trafik kuralı ihlali yapmayan örnek sürücülere ödül

Antalya İl Jandarma Komutanlığı, son 5 yıl içerisinde trafik kurallarına uyan ve kazaya karışmayan üç sürücüyü ödüllendirdi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı, son 5 yıl içerisinde trafik kurallarına uyan ve kazaya karışmayan üç sürücüyü ödüllendirdi. Serik ilçesinde düzenlenen törende, 3 sürücüye teşekkür edilerek plaket takdim edildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından başlatılan proje doğrultusunda, son 5 yıl içinde trafik kural ihlali yapmayan, kazaya karışmayan ve trafik cezası almayan sürücüler tespit edilerek ödüllendirildi. Proje kapsamında, Serik ilçesinde ikamet eden Öğretmen Ayşe Dursun, Sivil Şoför İlhami Avşar ve Okul Servis Şoförü Dönay Selci, örnek sürücüler olarak seçildi.

Sürücülere plaket takdim edildi

Serik Kaymakamlığı tarafından düzenlenen törende, bu üç sürücüye teşekkür edilerek, trafikteki örnek davranışlarından dolayı takdir edilmesiyle birlikte plaket takdim edildi. Antalya İl Jandarma Komutanlığı, toplumsal güvenliği artırmak ve trafik kazalarını önlemek amacıyla başlattığı bu projeyle, trafik kurallarına uyan sürücülerin özendirilmesini hedefliyor.

Manşetler

Hatay’da uyuşturucu satıcıların yönelik operasyon; 4 gözaltı
Otomobil kanala uçtu, facia ucuz atlatıldı
"Polisiz" diyerek eve giren şüpheliler anne ile oğlunu vurdu
Uzaklaştırma kararını kaldırttığı kocası tarafından bıçaklanan kadın ağır yaralandı
Cep telefonu elinden alınınca evden kaçan 13 yaşındaki kız aranıyor
Kalp krizi geçiren asker son yolculuğuna uğurlandı
Osmaniye’de otomobil inşaat malzemelerine çarptı: 2’si ağır 3 yaralı
Otel lojmanında çıkan yangın korkuttu
Isparta’da mermer paletin altında kalan işçi hayatını kaybetti
Osmaniye’de jandarma bir haftada 109 şüpheliyi yakaladı