Antalya’da bayramın son günü sahiller doldu

Antalya'da Kurban Bayramı'nın son gününde sıcak havayı fırsat bilen kent sakinleri ile yerli ve yabancı turistler Konyaaltı Sahili'ne akın etti.

Antalya'da Kurban Bayramı'nın son gününde sıcak havayı fırsat bilen kent sakinleri ile yerli ve yabancı turistler Konyaaltı Sahili'ne akın etti.

Kurban Bayramı'nın son gününü aileleri ve sevdikleri ile geçirmek isteyen kent sakinlerinin yanı sıra tatil için Antalya'yı tercih eden yerli ve yabancı turistler dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ni doldurdu. Termometrelerin 32 dereceyi gösterdiği Antalya'da nem oranı yüzde 78 seviyelerine ulaşırken, deniz suyu sıcaklığı ise 26 derece olarak ölçüldü. Yarın başlayacak olan mesai öncesi tatilin son gününü aileleri ile birlikte değerlendirmek isteyen vatandaşların bazıları ağaç gölgelerinde yanlarında getirdikleri masa ve sandalyeleri kurarak piknik yapmayı tercih ederken, kimileri de denize girerek serinlemeyi tercih etti.

Tatilin son günü sahilleri doldurdular

Denizin keyfini en fazla çocuklar çıkartırken, ailesi ile birlikte tatilin son gününü denize gelerek geçiren vatandaşlardan Rıza Baskın, "Bugün bayramın son gününü değerlendirmek için denize geldik. Normalde her hafta denize geliyorum. Sahil de oldukça kalabalık gayet güzel gözüküyor. Bayram da güzel geçti. Çalışan bir insan olduğum için iznimi de bugüne denk getirerek ailecek Konyaaltı Sahili'ne geldik. 25 yıldır Antalya'da yaşıyorum ve çok mutluyum. Su da gayet güzel, sıcaklığı ideal" dedi.

Manşetler

Alanya’da SUV araç ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Mersin’de 1,5 milyar lira değerinde 116 bin kaçak kol saati ele geçirildi
Şüphe üzerine koyduğu kameradan bebeğine şiddet çıktı
Kuş yuvasını parçalayan 4 çocuğa ev hapsi cezası
Köy kuşatıldı, katiller ile onlara yardım edenler yakalandı: 4 şüpheli adliyeye sevk edildi
Mersin’de 3 kişinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı
Alanya’da araçların lastiklerini kesen, tuvalete zarar verip, marketten yiyecek ve içecek alan 3 şüpheli yakalandı
Sağanak sonrası apartman bahçesindeki havuz çöktü, 7 katlı apartman tahliye edildi
Isparta’da tuvaletlere kamera yerleştirilen okulun müdürü görevden alındı
Payas’ta kamyonet alevlere teslim oldu