Antalya’da çok miktarda kaçak elektronik eşya ele geçirildi

Antalya'nın Kaş ilçesinde bir şahsın işletmesinde yapılan aramalarda çok sayıda kaçak elektronik eşya malzemeleri ele geçirildi.

Antalya'nın Kaş ilçesinde bir şahsın işletmesinde yapılan aramalarda çok sayıda kaçak elektronik eşya malzemeleri ele geçirildi.

Kaş Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda, Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından A.O. isimli şahsın işletmesinde arama yapıldı. Yürütülen çalışmalar neticesinde, 50 adet kaçak cep telefonu, 800 adet ekran aksesuarı, 45 adet cep telefonu ekranı ve 532 adet gümrüksüz elektronik eşya ile akıllı saat ele geçirildi.

Şüpheli şahıs hakkında adli işlemlere başlanırken, Antalya İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelede azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğini duyurdu.

Manşetler

Alanya’da kamyon şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Balkon filesine takılan güvercini itfaiye kurtardı
Kahramanmaraş’ta ev yangını: 1 yaralı
Alman turistin kullandığı karavanla otomobil çarpıştı: 1’i ağır 3 yaralı
Kahramanmaraş’ta sahte altın operasyonu: 977 parça sahte altın ele geçirildi
Motosikletle gelip, iş yeri sahibini başından vurup öldürdü
Antalya’da otomobil elektrik direğine çarptı: 2 yaralı
Antalya’da nitelikli dolandırıcılık suçundan 2 şahıs tutuklandı
Kahramanmaraş’ta silah kaçakçılığı operasyonunda 1 tutuklama
İskenderun’da ağaçta mahsur kalan kediyi itfaiye kurtardı