Antalya’da daire yangını yaşlı kadını endişelendirdi

Antalya'da iki katlı evin üst katındaki dairede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Antalya'da iki katlı evin üst katındaki dairede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın can kaybı ya da yaralanan olmazken, olay yerine gelen yaşlı bir kadın ise, daha önce hayatını kaybeden dünürüne ait olan evde kimsenin olup olmadığını endişe ile takip etti.

Yangın, dün saat 16.30 sıralarında Kepez ilçesine bağlı Kütükçü Mahallesi 2967 Sokak üzerindeki 2 katlı binanın üst katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binadan alev ve dumanların yükseldiğini görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mutfak kısmında başladığı belirlenen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken mahalle sakinleri de çalışmaları merakla izledi.

Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanan olmazken, evde kısmi hasar meydana geldi. Yangını duyup olay yerine gelen yaşlı bir kadın ise, evin daha önce hayatını kaybeden dünürüne ait olduğunu söyledi. İçeride birinin olup olmadığını ekiplere soran yaşlı kadının endişeli olduğu gözlendi.

Ekipler yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlattı.

Manşetler

Osmaniye’de 50 milyonluk dolandırıcılık operasyonunda 4 tutuklama
Isparta’daki feci kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu
15 yaşındaki Fatma İrem’den haber alınamıyor
Alkollü sürücünün kullandığı araç önündeki araca arkadan çarptı: 3 yaralı
Kahramanmaraş’ta arkadaş kavgası kanlı bitti: 1 yaralı
Adana’da otomobil tıra çarptı: 1 ölü, 2 yaralı
Isparta Valiliğinden kaza açıklaması: 4 ölü, 26 yaralı
Bahçede çıkan yangın yedek parça deposuna sıçradı
Isparta’da tur minibüsü şarampole yuvarlandı: 4 ölü, 16 yaralı
Mersin’de aranan 441 şahıs yakalandı