Antalya’da depremi fark edince sokağa fırladılar

Antalya'nın Demre ilçesi açıklarında bu sabah 5 dakika arayla meydana gelen 3.5 ve 4.7 büyüklüğünde deprem anı, iş yeri güvenlik kameralarına yansıdı.

Antalya'nın Demre ilçesi açıklarında bu sabah 5 dakika arayla meydana gelen 3.5 ve 4.7 büyüklüğünde deprem anı, iş yeri güvenlik kameralarına yansıdı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre, Demre ilçesi açıklarında bu sabah 08.43'de 3.5 ve 08.48'de 4.7 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. 3,5 büyüklüğündeki sarsıntı yerin 26.05 kilometre derinliğinde, 4.7 büyüklüğündeki deprem ise 16.17 km derinliğinde gerçekleşti.

Öte yandan deprem anı iş yeri güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerinde depremi hisseden vatandaşların dışarıya kaçtıkları, iş yerindeki malzemeler ile lambaların sallandığı görüldü. Depremin ardından Antalya Valiliği sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Antalya'nın Batı ilçelerinde hissedilen depremden kaynaklı olumsuzluk yaşanmadığı bilgisi paylaşıldı.

Manşetler

Tetikçilik girişimi son anda engellendi: 6 kişi tutuklandı
Antalya’da kayıp yaşlı adam jandarma ekiplerince bulundu
Ceyhan Nehri’nde kaybolan ikinci çocuğun da cansız bedeni bulundu
Antalya’da jandarma ekiplerinden safari araçlara yönelik denetim
Antalya’da baraka yangında küle döndü, alevler villa ve lojmanlara sıçramadan söndürüldü
Ceyhan Nehri’nde kaybolan 10 yaşındaki çocuğun cansız bedeni 3 kilometre ileride bulundu
Su arızasını gidermeye çalışan muhtar kayalıklardan düştü
Alanya’da otelde arızalı asansörü kontrol ederken yaralanan teknik personel, 40 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Ormanlık alanda mahsur kalan alzheimer hastası kurtarıldı
Beton blokta uzandı, dengesini kaybedip merdivenlere düştü