Antalya’da eğitimciler aşure geleneğinde buluştu

Eğitim Bir Sen Antalya Şubesi, geleneksel Aşure Günü etkinliği çerçevesinde bu yıl da eğitim çalışanlarına aşure ikram etti.

Eğitim Bir Sen Antalya Şubesi, geleneksel Aşure Günü etkinliği çerçevesinde bu yıl da eğitim çalışanlarına aşure ikram etti. Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran, "Muharrem ayı; birlik ve dayanışmanın simgesidir" dedi.

Eğitimciler, Antalya'da bu yıl da geleneksel Aşure Günü buluşmasında bir araya geldi. Eğitimcilerin yetkili sendikası Eğitim Bir Sen Antalya Şubesi tarafından her yıl düzenlenen aşure etkinliği bu yıl da sürdürüldü.

Etkinlik dahilinde, havaların aşırı sıcak olması nedeniyle Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran ve yönetim kurulu üyeleri, aşure kazanını Milli Eğitim Müdürlüğü binasına taşımak yerine ilçeleri tek tek ziyaret etti. Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Aksu'daki okul ve kurumlarda görev yapan eğitim çalışanlarına aşure ikram edildi.

Aşure ikramını kabul eden Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yasin Eriş, "Bolluk ve bereketin simgesi Aşure ikramınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran ise her yıl Muharrem ayı vesilesiyle düzenledikleri etkinliği sürdürdüklerini belirterek, "Muharrem ayı; birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı mübarek bir zaman dilimidir. Bizler de bu geleneği yaşatmak adına eğitim çalışanlarımıza aşure ikramında bulunduk" diye konuştu.

Manşetler

Alanya’da yerleşim alanına yakın bölgede kurt görüntülendi
Ormanı yakan sanığa en az 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı
Yalvaç’ta 456 kişi ve 206 araç denetlendi, 4 araç trafikten men edildi
Kundakçı komşuya 4 yıl 2 ay hapis
Hafif ticari aracın çarptığı yaya yola savruldu, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı
Taksi ile çarpışan motosikletli gençler metrelerce sürüklendi
Adana’daki suç örgütlerine silah getiren 2 şüpheli tutuklandı: 53 tabanca ele geçirildi
Kamyonetin çarptığı 5 yaşındaki engelli çocuk ağır yaralandı, kazada kusurlu bulundu
Adana’da 15 yıllık sözleşme kavgası: Müteahhit oto lastikçide vuruldu
Adana’da yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu: 4 ton etil alkol ele geçirildi