Antalya’da fıkra gibi olay: Kuyumcular Çarşısı’nda gümüşçüyü soydu, komşu gümüşçülere satarken yakalandı

Antalya'da kayıp olarak aranan genç, daha önce iki kez gümüş kolye çaldığı Kuyumcular Çarşısı'nda elindeki son kolyeyi satmaya çalışırken yakalandı.

Antalya'da kayıp olarak aranan genç, daha önce iki kez gümüş kolye çaldığı Kuyumcular Çarşısı'nda elindeki son kolyeyi satmaya çalışırken yakalandı. Polis ekiplerince gözaltına alınan hırsızlık şüphelisinin bir noktadan 4 kolye çaldığı ve ardından komşu dükkanlara sattığı tespit edildi.

Olay, dün Muratpaşa ilçesi Elmalı Mahallesi'ndeki Antalya Kuyumcular Çarşısı'nda yaşandı. Gümüş satılan Mustafa Balık'a ait iş yerinden H.Ö. (25), farklı tarihlerde iki kez yaklaşık 15 bin lira değerinde 4 gümüş kolye çaldı. Şahıstan şüphelenen Balık, üçüncü gelişinde ise H.Ö.'yü takibe alıp gümüş dükkanına girdiği sırada çevredekilerle birlikte yakalayıp polise haber verdi. Bölgeye yakın noktada devriye görevi yapan Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı sivil yaya ekipleri dükkana gelip H.Ö.'yü kelepçeledi. Diğer ekiplerin gelmesiyle birlikte gözaltına alınan H.Ö., ekip otosuna alınarak polis merkezine götürüldüğü sırada gazetecilerin "Neden gümüş çaldın?" sorusunu da yanıtsız bıraktı.

Öte yandan kayıp olarak arandığı belirlenen H.Ö.'nün, çaldığı 4 kolyeyi belirli aralıklarla aynı yerde farklı gümüşçülere sattığı, son kolyeyi satmak için geldiği sırada yakalandığı ortaya çıktı.

Manşetler

Kontrolden çıkan traktör şarampole devrildi: 1 yaralı
Diş tedavisi için gittiği hastanede hayatını kaybeden 8 yaşındaki kız son yolculuğuna uğurlandı
Antalya’da seyir halindeki otomobil alev topuna döndü
Elektrik direğinde akıma kapılan işçi yaralandı
SDÜ’den sınav sorusu sızdırılması iddialarına açıklama: "Adli ve idari süreç ayrı yürütülüyor"
Isparta’da 8 yaşındaki kız çocuğu, diş tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybetti
Antalya-Konya yolunda devrilen tırın sürücüsü yaralandı
LPG tankına gizlenen 8 kilo 800 gram esrar ele geçirildi: 2 tutuklama
Yalvaç’ta iki otomobil kavşakta çarpıştı: 6 yaralı
Emniyet şeridinde feci kaza: Doğum gününün gecesinde hayatını kaybetti