Antalya’da günübirlik konaklama yerlerine 1 haftada 766 denetim gerçekleştirildi

Antalya'da 1 haftada yapılan denetimlerde toplam 766 günübirlik konaklama yeri kontrol edildi.

Antalya'da 1 haftada yapılan denetimlerde toplam 766 günübirlik konaklama yeri kontrol edildi. Kayıtsız konaklama yaptıranlara ve anlık bildirim yapmayan işletmelere idari para cezası uygulandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, asayişin ve kamu düzeninin sağlanması, genel güvenlik ve sağlık açısından risk oluşturan durumların önlenmesi, suça karışan şahısların yakalanması ve kayıt dışı ekonomiyle mücadele kapsamında günübirlik konaklama yerlerine yönelik denetimler gerçekleştirildi.

İl genelinde 43 ekip ve 111 personelin katılımıyla son 1 haftada yapılan denetimlerde toplam 766 günübirlik konaklama yeri kontrol edildi. Denetimlerde, anlık veri bildiriminde bulunmadığı tespit edilen 5 işletmeye "konaklayan kaydı yapmamaktan", kayıtsız konaklama yaptırdığı belirlenen 6 kişiye ise "kayıtsız konaklama yaptırmaktan" idari işlem uygulandı.

Manşetler

Adana’da 115 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi
AFAD’dan Eğirdir’de kaya düşmesi sonrası heyelan incelemesi
İbanını kullandırıp hapis cezası alan Özlem, gözyaşlarıyla teslim oldu
"Kedi bile zor girer" denilen pencereden girdi, sadece iPhone’ları çaldı
Mersin’de zehir tacirlerine şafak operasyonu: 43 gözaltı, 448 bin sentetik hap ele geçirildi
Suç makinası hırsızlar telefon sinyali takip edilerek yakalandılar
Hasta taşıyan ambulansla otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Hatay’da hapis cezasıyla aranan 4 kişi yakalandı
İskenderun’da fuhuş operasyonu: 3 kişi hakkında işlem yapıldı
Kahramanmaraş’ta son bir haftada 31 tutuklama