Antalya’da jandarmadan tarihi şamdan operasyonu

Antalya'nın Demre ilçesinde bir şahsın tarihi eser niteliğindeki eşyaları kargo ile bir başkasına göndereceği ihbarı jandarma ekiplerini harekete geçirdi.

Antalya'nın Demre ilçesinde bir şahsın tarihi eser niteliğindeki eşyaları kargo ile bir başkasına göndereceği ihbarı jandarma ekiplerini harekete geçirdi. İhbar üzerine düzenlenen operasyonda 12 adet sikke ile 1 adet üç parçadan oluşan şamdan ele geçirildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Demre ilçesi, Gökyazı Mahallesinde faaliyet gösteren bir kargo işletmesinden; Y.T. isimli şahsın tarihi eser niteliğindeki malzemeleri göndereceği bilgisinin alınması üzerine düzenlenen operasyonda; 12 adet sikke ile 1 adet üç parçadan oluşan şamdan ele geçirildi. Jandarma ekipleri tarafından yapılan araştırma ve inceleme neticesinde; suça konu kargo paketini Y.T. ve M.T. isimli şahsın getirdiği tespit edildi. Şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili adli işlemler başlatıldı.

Manşetler

Otomobilin üzerinden geçtiği şahıs hayatını kaybetti
Türkiye onu yoldan geçenlere bahçesinden ikram ettiği meyvelerle tanıdı, bugün acı haber geldi
Gazipaşa’da kamyonetin çarptığı yaya hayatını kaybetti
Kontrolden çıkan kamyon şarampole devrilerek takla attı: 1 yaralı
Gazipaşa’da devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı
Şarkikaraağaç’ta elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı, 2 kişi yaralandı
Trafikte tehlikeli hareketler yapan 6 sürücü yakalandı
Burdur’da halı sahadaki kavgayla ilgili 2 kişi tutuklandı
Burdur’da otomobil ile kamyon çarpıştı: Kaza anı kamerada
Takla atarak hurdaya dönen Tofaş’ın sürücüsü yaralandı