Antalya’da kaçak tütün ve sahte alkol operasyonu: 5 gözaltı

Antalya'da polisin yaptığı kaçak tütün ve sahte alkol operasyonunda çok miktarda kaçak tütün, makaron ve 30 litre sahte alkol ele geçirildi.

Antalya'da polisin yaptığı kaçak tütün ve sahte alkol operasyonunda çok miktarda kaçak tütün, makaron ve 30 litre sahte alkol ele geçirildi. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.

Kemer ve merkez Muratpaşa ilçelerinde "tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı"na yönelik 3 iş yeri ve 2 ikamette arama yapıldı. Aramalarda 53 bin 300 adet dolu makaron, 9 bin 600 adet sigara filtresi, 45 kilogram açık tütün ve 600 adet boş sigara kutusu ile 30 litre sahte alkol ve 10 kilogram kaçak çay ele geçirildi. Olayla ilgili 5 şüpheli "5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu" kapsamında gözaltına alındı.

Manşetler

Antalya’da 2 kişinin ölümüne neden yangında perdelerin tutuşturulduğu iddiası
Kötü kokudan şüphelenerek baktıkları reklam panosundan tanınmayacak halde ceset çıktı
Antalya’daki teleferik kazası davasında karar açıklandı: 8 sanığa hapis cezası
Kaş’ta 7 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi
Antalya’da piyasa değeri 15 milyon lira olan kaçak gözlük ve saatler ele geçirildi
Okulda paniğe neden olan 7 şüpheli gözaltına alındı
Devrilen motosikletteki kız çocuğu öldü
Antalya ve Konya’da jandarmadan silah kaçakçılığı operasyonu
Okul çevresindeki silah sesleri paniğe neden oldu
Antalya’da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kaza kamerada: 1 ölü