Antalya’da Kasım ayında termometreler 30 dereceyi gösterdi, deniz keyfi ara vermedi

Hafta sonu sağanağın etkili olduğu Antalya'da bugün termometreler 30 dereceyi gösterdi, nem oranıysa yüzde 75'e kadar çıktı.

Hafta sonu sağanağın etkili olduğu Antalya'da bugün termometreler 30 dereceyi gösterdi, nem oranıysa yüzde 75'e kadar çıktı. Sahile gelen çoğunluğu turist binlerce kişi bol bol güneşlenip, denize girmeyi de ihmal etmedi.

Turizmin başkenti Antalya'da hafta sonu sağanak yağışla dışarıya çıkamayan vatandaşlar, bugün bahardan kalan bir hava görünce neye uğradığını şaşırdı. Kasım ayı olmasına rağmen termometreler 30 dereceyi gösterdi. Mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklığa yüzde 75'lere varan bunaltıcı nem eşlik edince kentin sahillerini turistlerle doldurdu. Kent sakinlerinin de akın ettiği Konyaaltı Sahili'nde turistler ve vatandaşlar bol bol güneşlenerek denize girmeyi de ihmal etmedi.

Deniz keyfi yaşayan vatandaşlardan biri, Antalya'yı şu sözlerle özetledi:

"Kasım ayında bile denize girebiliyoruz. Yazlar uzadı gibi, dün yağmur vardı ama bugün yazdan kalma bir hava var. 4 mevsimi bir arada yaşıyoruz ama genelde kış ayını görmüyoruz."

Manşetler

Dereye uçan kamyonetten yara alamadan kurtuldu
Burdur’da fuhuş operasyonu: 7 kadın kurtarıldı, 2 şahıs tutuklandı
Burdur’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Esnafı haraca bağlayan ’Dönmezler’ suç örgütüne operasyon
Uyuşturucu taciri 2 şüpheli yakalanıp tutuklandı
Turşu bidonunda uyuşturucu ticaretine 5 gözaltı
Yolcu minibüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: O anlar kamerada
Antalya’da alev alev yanan tek katlı ev küle döndü
Kozan’da kamyonun çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti
Küçükbaş hayvan hırsızlığı yapan 3 şüpheli tutuklandı