Antalya’da kayalıklar arasına giren yavru balina kurtarıldı

Antalya'nın Demre ilçesinde kayalıkların arasına giren yavru balina, ölmek üzereyken tekneciler tarafından son anda kurtarıldı.

Antalya'nın Demre ilçesinde kayalıkların arasına giren yavru balina, ölmek üzereyken tekneciler tarafından son anda kurtarıldı.

Gökova Koyu'nda turistik gezide bulunan tur tekneleri kayalıklara sıkışan yaralı yavru balinayı görüp Sahil Güvenlik ekiplerine bildirdi. Bölgede bir yat kaptanı bot ile koyda bulunan yaralı yavru balinayı kuyruğundan bağlayarak sıkıştığı yerden kurtarıp Sahil Güvenlik ekiplerine teslim etti.

Yaklaşık 2 hafta önce de Manavgat Side'nin 10 mil açığında amatör olarak olta balıkçılığı yapan bir vatandaş tarafından 15 metre uzunluğunda bir balina görüntülenmişti.

Manşetler

Manavgat’ta otomobille çarpışan motosikletli yaralandı
Isparta’da okul tuvaletine yerleştirilen kameralar bulunduğu yerden kaldırıldı
Adana’da 7 hırsızlık olayına karışan şüpheli yakalandı, "Pişmanım" dedi
Ters yönden gelen motosikletin otomobille çarpışma anı kamerada: 1 yaralı
Otomobille çarpışan hafif ticari araç yan yattı: 2 yaralı
Gazipaşa’da bıçaklı kavga: 2 yaralı, 4 gözaltı
Hatay’da 2 katlı müstakil ev alevlere teslim oldu
Sosyal medyadan kandırıp tecavüz ettiler, parasını ve telefonunu gasp ettiler
Asi Nehri’ne düşen genç kayboldu
Mersin’deki kazada hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu