Antalya’da Latin rüzgarı

2021-2022 Sportif Salsa Liginin birinci etabı Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle 11-12 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

2021-2022 Sportif Salsa Liginin birinci etabı Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle 11-12 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Cam Piramit'te iki gün sürecek etkinlikle Antalya'da Latin rüzgarı esecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Dans Sporları Federasyonu 2021-2022 Sezonu Sportif Salsa Ligi birinci etabına ev sahipliği yapacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Fatih Haktan Coşkun Gençlik Spor Kulübü işbirliğiyle 11-12 Aralık'ta Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek müsabakaya Türkiye'nin her yerinden ve her yaş grubundan yaklaşık 750 dansçı katılacak. Her iki gün de sabah 10.00 ila akşam 18.00 saatleri arasında devam edecek olan yarışma, halka açık ve ücretsiz olarak izlenebilecek.

Manşetler

Adana’da trafik denetimi: 60 araç sürücüsüne 495 bin lira ceza
Osmaniye’de mezarlıkta park halindeki araçta iki genç ölü bulundu
Osmaniye’de feci kaza: Motosiklet ve sürücüsü minibüsün altında kaldı
Mersin’de abart egzoz kullanan araçlara ceza yağdı
Alanya’da DSİ’ye ait sulama borusu patladı, park halindeki otomobil suyla birlikte portakal bahçesine sürüklendi
Antalya’da sahibi olduğu markette tartıştığı 2 kişiyi öldüren cinayet zanlısı adliyeye sevk edildi
Adana’dan acı haber: Kayıp yaşlı adam 14. günde ölü bulundu
Antalya’daki baba ocağına izne gelen 23 yaşındaki yedek subay hayatını kaybetti
Halı sahada ölüm kameraya yansıdı
Kahramanmaraş’ta 13 bin 720 adet sentetik ecza ele geçirildi