Antalya’da markete gece yarısı silahlı saldırı

Antalya'nın Serik ilçesinde gece saatlerinde bir markete silahlı saldırı düzenlendi.

Antalya'nın Serik ilçesinde gece saatlerinde bir markete silahlı saldırı düzenlendi. Olayda kimse yaralanmazken iş yerinde hasar meydana geldi.

Olay, Orta Mahalle Tuzlaburun Caddesinde gece saat 02.40 sıralarında meydan geldi. Edinilen bilgiye göre, motosikletli olduğu öğrenilen kimliği belirsiz 2 kişi, iş yerine pompalı silahla ateş ederek olay yerinden uzaklaştı. İş yeri sahibi, sabah dükkanını açmaya geldiğinde olayın gerçekleştiğini fark ederek, durumu polis ekiplerine haber verdi ve saldırganlardan şikayetçi oldu. Polis olaya karışan 2 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Market sahibi Halis Karataş, "Sabah dükkanı açmaya geldim, alarmı devre dışı bıraktım. Baktım her taraf can kırığı şok oldum. Sağa sola bakıyorum kırık cam yok. Sonradan fark ettim mermi izlerini. Daha sonra emniyete haber verdik. Geldiler incelediler. Bizde şikayetçi olduk. 8 yıldır buradayız. İlk defa böyle bir durumla karşılaştım" diye konuştu.

Manşetler

İmamoğlu’nda uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Osmaniye’de hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi
Mahalledeki yangın 80’lik çiftin evini ve hatıralarını yaktı
Belen’de araçta mahsur kalan bebek kurtarıldı
Alanya’da alevlere teslim olan dairede 3 çocuk dumandan etkilendi
Alanya’da döviz bürosundan 400 bin liralık soygunun 3 şüphelisi adliyeye sevk edildi
Alanya’da yıldırımın düşmesiyle yangın çıktı: 1 dönüm alan zarar gördü
Otomobil motosiklete arkadan çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Alev topuna dönen otomobile ilk müdahale kadın itfaiyeciden
Yayla yolunda uçurumdan uçan otomobil hurdaya döndü: 2 yaralı