Antalya’da mayısta sağanak ve dolu sürprizi

Turizm kenti Antalya'da aniden bastıran sağanak ve dolu yağışı, hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ve turistlere zor anlar yaşattı.

Turizm kenti Antalya'da aniden bastıran sağanak ve dolu yağışı, hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ve turistlere zor anlar yaşattı.

Mayıs ayıyla birlikte sıcak havaların etkili olduğu turizm kenti Antalya, bugün öğle saatlerinde aniden sağanak ve dolu sürprizi yaşattı. 4 mevsimi bir arada yaşatmasıyla bilinen kentin kıyı kesiminde etkili olan yağış, hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ile tatilcileri de zor durumda bıraktı. Meteorolojik gelişmeleri takip ederek sokağa çıkan bazı vatandaşlar şemsiyelerle sağanaktan korunurken, hazırlıksız yakalananlar montlarına ve binaların altlarına sığındı.

Yaklaşık 15 dakika süren yağış sonrası kentte bulutlu hava hakim oldu.

Manşetler

Burdur’da okul servisi ile otomobil çarpıştı: 7 yaralı
Yoldan çıkan vinç ormanlık alana daldı
Mersin’deki katliamdan yaralı kurtulanların tedavisi sürüyor: "Bal var mı diye sordu, sonra silahı sıktı"
Kozan’da 5 cinayet şüphelisi adliyeye sevk edildi
Adana’da kurban pazarını sel vurdu, besici gözyaşlarına boğuldu
Adana’yı sağanak yağış vurdu, yollar göle döndü
Firari koyun sürüsü kara yoluna çıkıp, üst geçidi kullandı
Virajı alamayan motosiklet refüje çarptı: 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Alanya’da iş yerinden çıkan dumanlar itfaiyeyi alarma geçirdi
Seyir halindeki otomobil yandı, vatandaşlar yangın tüpleriyle yardıma koştu