Antalya’da pansiyon odasında ölü bulundu

Olay, Muratpaşa ilçesi Tahılpazarı Mahallesi 460. Sokak üzerinde bulunan bir pansiyonda meydana geldi.

Antalya'da 39 yaşındaki adam, kaldığı pansiyonun odasında ölü bulundu.

Olay, Muratpaşa ilçesi Tahılpazarı Mahallesi 460. Sokak üzerinde bulunan bir pansiyonda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önce aynı odada kaldığı arkadaşı, son 2-3 gündür kendisine ulaşamadığı Ümit Kalın için endişelenince durumu pansiyon yetkililerine bildirdi. Yetkililer tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Odaya giren ekipler, 39 yaşındaki Ümit Kalın'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerine çağrılan belediye tabibi, şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Pansiyonda olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından Kalın'ın cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Manşetler

Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu
Dönerciden kurtlu salça ve turşu çıktı
Antalya’da kaçak bin 660 adet elektronik sigara ve 7 bin 500 paket sigara ele geçirildi
Tonlarca ağırlıktaki beton blok taşıyan tırın tekeri koptu
Vali Toros: "Kararlı, caydırıcı ve kesintisiz bir mücadele ile suçlulara nefes aldırmayacağız"
Osmaniye’de 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza görüntülendi
Suda mahsur kalan araçtaki 2 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı
Alanya’da yerleşim alanına yakın bölgede kurt görüntülendi
Ormanı yakan sanığa en az 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı