Antalya’da perşembe pazarına Alman turist akını

Manavgat'ın ikinci büyük pazarı turizm sezonunun sonuna yaklaştığımız şu günlerde tarihi günlerinden birini yaşadı.

Manavgat'ın ikinci büyük pazarı turizm sezonunun sonuna yaklaştığımız şu günlerde tarihi günlerinden birini yaşadı. Manavgat'ın yanı sıra komşu ilçelerden turistin akın ettiği pazarda tam anlamıyla izdiham yaşandı.

Pazartesi pazarından sonra Manavgat'ın ve bölgenin en büyük ikinci açık pazarı olan Manavgat perşembe pazarı turizm sezonunun sonuna yaklaştığımız şu günlerde tarihi günlerinden birini yaşadı. Manavgat'ın yanı sıra komşu ilçelerden turistin akın ettiği pazarda tam anlamıyla izdiham yaşandı.

Pazarcı esnafının büyük bölümü Alman turistlerden memnuniyetlerini dile getirirken kimi de kalabalığın pazarcı esnafı için yeterince yararlı olmadığını ifade etti. Esnaf Alman turistlerin 3 haftalığına tatile geldiğini ve esnafın büyük bölümünün yüzünün güldüğünü, 3 haftanın sonunda ise artık turizm sezonunun sonuna ereceğini dile getirdi.

Manşetler

(Düzeltme) Tomrukların altında feci şekilde can verdi
Antalya’da otomobil takla attı: 1 ölü, 2 yaralı
Traktör sürücüsü yaşlı adam kazada hayatını kaybetti
Tomrukların altında feci şekilde can verdi
Denizde boğulma tehlikesi geçiren şahıs hastaneye kaldırıldı
Arsuz’da kepçeyle çarpışan otomobil hurdaya döndü: 2 yaralı
Alparslan Kuytul, kendinden habersiz hareket eden örgüt üyesinin sırtında sopa kırmış
Önüne çıkan kediye çarpmamak için direksiyonu kırınca bahçeye uçtu
Antalya’da uyuşturucu operasyonu: 250 kilogram esrar ele geçirildi
Osmaniye’de jandarmadan patlayıcı ve silah operasyonu