Antalya’da polisten kaçak elektronik eşya ve tütün operasyonu

Antalya'da polisin gerçekleştirdiği operasyonda çok sayıda gümrük kaçağı elektronik eşya ile tütün ve tütün ürünleri ele geçirdi.

Antalya'da polisin gerçekleştirdiği operasyonda çok sayıda gümrük kaçağı elektronik eşya ile tütün ve tütün ürünleri ele geçirdi.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçakçılık faaliyetlerine yönelik operasyonlar gerçekleştirdi. Operasyon çerçevesinde, 8 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu, 35 adet kulaklık, şarj aleti, şarj kablosu, şarj adaptörü 32 bin 485 adet makaron, 25 kg tütün, 1 adet sigara sarma makinesi, 2 adet kompresör ve 11 adet elektronik sigara ele geçirdi.

Olayla ilgili 5 kişiye işlem yapıldı.

Manşetler

Manavgat eski belediye başkanı Zeynel Şenol hayatını kaybetti
Adana’da çeşitli suçlardan aranan 5 hükümlü yakalandı
Trafik denetiminde 2 motosiklet sürücüsüne 254 bin TL ceza
Yayınladığı videoyla, evlenmek istediği kadını teslim etmezlerse saldırı yapacağını söyledi, gözaltına alındı
Manevra yapan öğrenci servisi görme engelli yayaya çarptı, eşi gözyaşlarına boğuldu
Antalya’da kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı: 3 yaralı
Aracın anahtarını vermeyen annesine sinirlenince eve pompalı tüfekle ateş açtı
Alevlerin sardığı işyerindeki araçları kurtarmak için seferber oldular
Kazada ağır yaralanan baba ve 3 yaşındaki kızını ölüm ayırdı
Otomobil sürüye daldı, 17 koyun telef oldu