Antalya’da polisten kaçan motosiklet sürücüsüne 30 bin liralık rekor ceza

Antalya'nın Serik ilçesinde, eksik belgeleri nedeniyle polisten kaçan motosiklet sürücüsü kovalamacayla yakalandı ve 30 bin TL para cezası uygulandı.

Antalya'nın Serik ilçesinde, eksik belgeleri nedeniyle polisten kaçan motosiklet sürücüsü kovalamacayla yakalandı ve 30 bin TL para cezası uygulandı.

Serik ilçesinde gürültülü şekilde motosiklet kullanan ve trafik ekiplerinin dur ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü ile ekipler arasında kovalamaca yaşandı. Merkez Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde yaşanan olayda motosiklet sürücüsü, yakalanmamak için ters şeritten giderek polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Çevrede bulunan vatandaşların da şikayetçi olduğu motosiklet sürücüsü S.A. daha sonra yakalanarak hakkında cezai işlem uygulandı. Ceza puanının dolmasından dolayı ehliyetine el konulan sürücü S.A.'ya plakasız, sigorta muayenesiz, kasksız, trafikte araçların ve vatandaşların hayatını tehlikeye sokmak, dur ihtarına uymamak, gürültülü şekilde araç kullanma gibi maddelerden toplamda 30 bin TL para cezası kesildi.

Motosiklet ise çekici yardımıyla otoparka çekildi.

Manşetler

Burdur’da baca yangını söndürüldü
Genç kıza çarpıp kaçtı, aracı bahçede terk edilmiş bulundu
Bunalıma girip evini yakan genci ekipler kurtardı
Ceza yedi, kadın gazeteciye sözlü tacizde bulundu
Antalya’da iki motosiklet çarpıştı: 3 yaralı
Minibüslerin çarpıştığı kazada sürücüler yaralandı
Hatay’da 19 şüpheli hakkında işlem yapıldı
Kapıyı parçalayarak takılmamış lavabo bataryalarını çaldılar
Belen’de otomobil takla attı: 2 yaralı
Konteyner yangınında 1 kişi öldü