Antalya’da restoranda yemek yedikten sonra silahlı saldırıya uğrayan 1 kişi yaralandı

Antalya'da Türk asıllı Alman vatandaş, restoranda yemek yedikten sonra aracına binerken uğradığı silahlıda bacağından vurularak yaralandı.

Antalya'da Türk asıllı Alman vatandaş, restoranda yemek yedikten sonra aracına binerken uğradığı silahlıda bacağından vurularak yaralandı.

Olay, dün akşam saat 20.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi 839 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerindeki bir restoranda yemek yiyen Türk asıllı Alman vatandaşı Abdullah H. aracına bindiği sırada kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Bacağından yaralanan Abdullah H. aracı ile yemek yediği restoranın ön kısmına geçerek çalışanlardan yardım istedi. Restoran çalışanlarının 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.

Güvenlik kameraları incelendi

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için bölgedeki güvenlik kameralarını mercek altına aldı. Olay yerinde yapılan kontrollerde 2 fişek ile 3 adet boş kovan bulundu. Ekipler saldırganın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Manşetler

Burdur’daki 5 kişinin yaralandığı kavgada 2 tutuklama
Hatay’da hapis cezası ile aranan 3 kişi yakalandı
İskenderun’da bahis oynayanlara suçüstü; 3 gözaltı
Kahramanmaraş’ta iki ayrı trafik kazasında, 5 kişi yaralandı
Motokurye feci kazada hayatını kaybetti, son yolculuğuna meslektaşları konvoyla uğurladı
Kasklı hırsızlar tarafından 20 yıllık emeği olan 22 milyon TL’lik altını 3 dakikada çalınan kuyumcu, altınlarını teslim alıp ülk
Gazipaşa’da otomobil iş yerine girdi: 3 yaralı
Otomobil ile motosikletin çarpışma anı kamerada: 1 yaralı
Bayram günü mahalle savaş alanına döndü: 3 ölü, 22 yaralı
Markette işyeri sahibinin oğlu ile müşteri arasındaki tartışma cinayetle sonuçlandı