Antalya’da ruhsatsız silah operasyonu

Antalya'nın Kaş ilçesinde Jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda ruhsatsız tabanca, av tüfeği ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Antalya'nın Kaş ilçesinde Jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda ruhsatsız tabanca, av tüfeği ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Kaş İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri ve JASAT (Jandarma Dedektifleri) timlerince Kaş Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile gerçekleştirilen operasyon gerçekleştirdi. Ekipler gerçekleştirdikleri aramada, 9 ruhsatsız tabanca, 10 av tüfeği, 300 adet tabanca fişeği, 120 adet av tüfeği fişeği ve 12 adet şarjör le geçirildi. Operasyonla ilgili 10 şahıs hakkında soruşturma başlatıldı.

Manşetler

Ortaokul öğrencisi akranını saçından tutup yere yatırdı, kafasına ayağıyla bastı
Yayalara yol vermeyen sürücülere ceza kesildi
Antakya’da alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi
Burdur’da uyuşturucu ve yasa dışı bahisle mücadele toplantısı
Bisikletli vatandaşın cebinden paralar yola saçıldı, duyarlı esnaf toplayıp sahibini beklemeye başladı
Antalya’da denize açıldığı kano devrildi, suda 3 saat kurtarılmayı beklerken imdadına deniz polisi yetişti
İskenderun’da muhtarlar, huzurlu yaşam için jandarma ve emniyete teşekkür etti
Karton yüklü kamyonet seyir halindeyken yandı
Isparta’da dolandırıcılık hükümlüsü yakalandı
Konaklama tesisleri ve araç kiralama firmalarına eş zamanlı denetim