Antalya’da şampiyonluk konvoyu

Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın taraftarları, Antalya'da şampiyonluk konvoyu oluşturdu.

Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın taraftarları, Antalya'da şampiyonluk konvoyu oluşturdu.

Maçın bitiş düdüğünün ardından sokağa çıkan taraftarlar üzerlerinde Galatasaray formaları, ellerinde bayrakları ile kornalar eşliğinde konvoy yaparken, buluşma adresleri Cumhuriyet Meydanı oldu.

Kendin farklı bölgelerinden araçlarla ve yürüyerek Cumhuriyet Meydanı'na gelen sarı-kırmızılı taraftarlar burada ellerinde meşaleler, davullar ve müzik eşliğinde dans edip şampiyonluğu kutladılar. Aynı anda Kültür ve Uncalı mahallelerinde de toplanan kalabalık da 23. şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Manşetler

Tarsus’taki kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü yaşam mücadelesini kaybetti
Eğirdir Gölü kenarında erkek cesedi bulundu
Kazada hayatını kaybeden 2 kişi son yolculuğuna uğurlandı
Ev yangınında mahsur kalan kadın kurtarıldı
Adana’da uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli yakalandı
Adana’da 20 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı
Ters yöne giren otomobil hafriyat kamyonunun altına girdi
Osmaniye’de gece meydana gelen kazada 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Otomobil havada takla attıktan sonra tekerlerinin üzerine düştü
Terzinin duvarını delip bitişiğindeki kuyumcuya giren acemi hırsızlar, çelik kasayı açamayınca elleri boş döndüler