Antalya’da şarampole yuvarlanan otobüste eşini kaybeden kadın: "Son sözü nefes alamıyorum oldu"

Antalya'da yolcu otobüsünün şarampole uçması sonucu 1 kişinin öldüğü, 32 kişinin yaralandığı kazada yaralıların hastanede tedavileri sürüyor.

Antalya'da yolcu otobüsünün şarampole uçması sonucu 1 kişinin öldüğü, 32 kişinin yaralandığı kazada yaralıların hastanede tedavileri sürüyor. Kazada eşini kaybeden yaralılardan Aysel Çokuçkun, "Son sözü nefes alamıyorum oldu" dedi.

Gece saat 02.00 sıralarında Gazipaşa ilçesinde meydana gelen kazada, Adıyaman Anka Turizm'e ait Mercedes marka yolcu otobüsü 30 metrelik şarampole yuvarlanmıştı. 1 kişinin hayatını kaybettiği, 9'u ağır 32 kişinin yaralandığı kazanın ardından hastaneye sevk edilen yaralıların tedavileri devam ediyor. Şarampole yuvarlanan otobüsten yaralı olarak kurtulan Filiz Ergül, "Virajlı yollara girmiştik. Araç hızlıydı ve birden takla atmaya başladı. Dördüncü takladan sonra ağaç otobüsün içine girdi ve durdu. Sonrasında jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Sonuç olarak hastanedeyiz" diye konuştu.

"'Nefes alamıyorum" dedi"

Kazada eşi Selaaddin Çokuçkun'u (74) kaybeden yaralılardan Aysel Çokuçkun ise gözyaşları içinde, "Kocamın ayağının birini çıkarttım. Elini tuttum, "Nefes alamıyorum" dedi. Jandarmaya ve sağlık ekibine kocamı kurtarın diye yalvardım. Ambulansla hastaneye ulaştırılıp hayata dönsün diye uğraştım ama kaybettik" dedi.

Manşetler

Adana polisinden sıkı denetim: 140 sürücüye 3 milyon 924 bin TL ceza
Mersin’de uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
Geri manevra yaptığı araçla 1,5 yaşındaki oğlunun ölümüne sebep oldu
Ağaçlık alanda çıkan yangın mahalleyi sardı: Evinin yanışını yaşlı gözlerle izledi
Yıldırım düştü, 2 farklı noktada yangın çıktı
Manavgat’ta tarım arazisinde çıkan yangın söndürüldü
Kahramanmaraş Ahır Dağı’ndaki orman yangınına müdahale sürüyor
Aksu’da ormanlık ve zeytinlik alanda yangın
Serik’te 4 mahallede yangın paniği
Hafif yaralı atlattığı kaza sonrası iç kanamadan hayatını kaybetti