Antalya’da şehrin ortasında sopalı, tekmeli, yumruklu kavga kamerada

Antalya şehrin ortasında iki grup arasında yaşanan sopalı, tekmeli ve yumruklu kavga cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Antalya şehrin ortasında iki grup arasında yaşanan sopalı, tekmeli ve yumruklu kavga cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Sopaların hedef gözetmeksizin acımasızca kullanıldığı kavgayı ayıramayan vatandaşlar, çaresizlik içerisinde olup biteni izledi.

Olay, dün akşam saatlerinde Muratpaşa İlçesi Yener Ulusoy Bulvarı üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre; bir taksici ile vatandaş arasında bilinmeyen bir konudan ötürü tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bunun üzerine olay yerine taksicinin ve vatandaşın yakınları da geldi. Ellerine sopalar olan kişiler, birbirlerine acımasızca saldırdı. Bazı kişiler aldıkları darbe karşısında yerlerde sürüklendi.

Çevre olup biteni anlamaya çalışan vatandaşlar ise çaresizlik içerisinde kavgayı izledi. Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Manşetler

Antalya’da kamyonetle çarpışan motosikleti kaza yerinden kaçırdı
Burdur’daki 3 aracın karıştığı kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi
Kırıkhan Özkızılkaya’da ağızdan köpük gelmesiyle başlayan şap hastalığında hayvanlar telef oldu
Manavgat’ta LPG tankeri, hafif ticari araçla çarpıştı
Antalya’da otomobil ile motosikletin çarpışma anı kamerada
Nişanda başlayan sözlü tartışma sandalyelerin havada uçuştuğu kavgaya dönüştü
Yıldırımın isabet ettiği camide elektronik eşyalar kullanılamaz hale geldi
75 yaşındaki adamı seninle evleneceğin diyerek kandıran 30 yaşındaki kadın, altınları alıp baklava bahanesiyle kaçtı
Mersin’in otoyolda iki tır yandı
Burdur’da 6 bin 600 kullanımlık bonzai ele geçirildi: 3 tutuklama