Antalya’da silah kaçakçılarına operasyon: 154 tüfek ele geçirildi

Antalya'da silah ticareti yaptıkları belirlenen 2 kişiye yönelik gerçekleştirilen operasyonda 154 adet tüfek ele geçirilirken, şahıslar gözaltına alındı.

Antalya'da silah ticareti yaptıkları belirlenen 2 kişiye yönelik gerçekleştirilen operasyonda 154 adet tüfek ele geçirilirken, şahıslar gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü son zamanlarda Antalya'da işyeri kurşunlama, kasten adam öldürme ve yaralama olaylarında kullanılmak amacıyla ticareti yapılan silah kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışma yürüttü. Yapılan çalışmalarda, O.G. ve E.G. isimli şahısların araç ile Konya'nın Beyşehir ilçesinden temin ettikleri tüfekleri Antalya'ya getirerek satacakları bilgisi alınması üzerine Serik İlçe Jandarma Komutanlığı, Jandarma Olay Yeri İnceleme ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin de destekleri ile düzenlenen operasyonda 154 adet tüfek ele geçirildi.

Olay ile ilgili olarak nöbetçi cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda gözaltına alınan O.G. ve E.G., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

Manşetler

Serik’te ‘SMA’ iddiasıyla para toplayan şahıs tutuklandı
Kahramanmaraş’taki orman yangınları söndürüldü
Beton mikserinin ezdiği bir kişi hayatını kaybetti
Marmara Denizi’nde batan geminin İskenderun’dan çıkış anı kamerada
Manavgat’ta kazada ağır yaralanan sürücü 9 gün sonra hayatını kaybetti
Alanya’da safari araçlarına denetim: 5 araca 233 bin TL ceza
Belçika’da Türk babanın polis kurşunuyla hayatını kaybettiği iddiası
Hastaneden taburcu olduktan dakikalar sonra aracı küle döndü
Bebeğe şiddet uygulayan hemşire: "Pişmanım, bu pişmanlığım ömür boyu devam edecek"
Dörtyol’da ev yangını büyümeden kontrol altına alındı