Antalya’da tarihi eser kaçakçılığına jandarma engeli

Antalya'nın Demre ve Finike ilçelerinde tarihi eser kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı.

Antalya'nın Demre ve Finike ilçelerinde tarihi eser kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı. Şüphelinin ev, sera ve araçlarında yapılan aramada 1840 sikke, tarihi madalyon, 7 tarihi eser ve dedektör ele geçirildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Demre ve Finike İlçe Jandarma Komutanlıkları JASAT timleri, I. Y'nin tarihi eser kaçakçılığı yaptığı ve elindeki malzemeleri satmaya çalıştığını tespit etti. Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla yapılan operasyonda I. Y. yakalanırken, şüphelinin ev, sera ve araçlarında yapılan aramalarda çeşitli dönemlere ait olduğu değerlendirilen 1840 sikke, 1 tarihi madalyon 7 obje (tarihi eser) ve 1 dedektör ele geçirildi.

Olayla ilgili şüpheli hakkında adli soruşturma başlatıldı.

Manşetler

Antalya’da iki grup arasında çıkan kavgada silahlar konuştu: 3 yaralı
Yolcu minibüsünde dehşet anları kamerada: Kaçırdığı minibüsle kaza yapıp öldü
Bisikletiyle aniden yola çıkan çocuğa otomobil çarptı
Alara Çayı’nda kaybolan genci arama çalışmalarında 6 gün geride kaldı
Uyuşturucu ve silahlarla yakalandılar: 4 kişi tutuklandı
Kedinin tek başına 6 köpekle mücadele ettiği anlar kameraya yansıdı
Bekleyen onlarca sürücüyü hiçe sayarak ’kaynak’ yapan sürücüler dron kamerasıyla tespit edildi
Göçmen kaçakçısı 2 organizatöre 401 bin TL ceza
Hassa’da bahçe yangını
Kayıp olarak aranan gencin kazada hayatını kaybettiği ortaya çıktı