Antalya’da tehdit ve videolu şantaja eş zamanlı operasyon: 3 gözaltı

Antalya'nın Kemer ilçesinde, 5 vatandaşı ölümle tehdit edip video ile şantaj ettiği iddia edilen 3 otopark çalışanı gözaltına alındı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde, 5 vatandaşı ölümle tehdit edip video ile şantaj ettiği iddia edilen 3 otopark çalışanı gözaltına alındı. Operasyon yapılan adreslerde ise tabancanın yanı sıra 2 döner bıçağı ve 1 kılıç ele geçirildi.

Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğüne müracaatta bulunan N.T.A., M.G., İ.K., M.H. ve S.Z., otoparkta çalışan M.Ş. isimli şahsın D.B. ve M.K. isimli şahıslar aracılığı ile kendilerini tehdit ettiğini, borçlu olmadıkları halde kendilerini borçlu göstererek para istediğini, ölümle tehdit ettiğini, video kaydı olduğu iddiası ile şantaj yaptıklarını beyan ederek davacı ve şikayetçi oldu. Bunun üzerine Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri, 3 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyerek, 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyon gerçekleştirilen adreslerde yapılan aramada ise 2 ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait fişekler, 1 tüfek dürbünü, 4 tüfek kartuşu, 2 döner bıçağı, 1 kılıç ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi.

Şüpheliler, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Manşetler

Adana’da 17 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Sosyal medya şovu uğruna trafiği birbirine katan motosikletliler kamerada
Zeytinlikte yükselen alevler korkuttu
Sulama kanalında kaybolan 9 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu
Alanya’da seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu
Adana’da asma yaya köprüsünde yangın: 20 metrelik bölüm yandı
Sulama kanalında can pazarı: 6 yaşındaki çocuk hastanede, kardeşi aranıyor
Osmaniye’de taş kırma makinesi yüklü tır köprüye sıkıştı
Kalorifer kazanı patladı ihbarı ekipleri alarma geçirdi
Feribot faciasında hayatını kaybeden uzman çavuşun naaşı Mersin’e getirildi